שאלה דחופה

Rioter

New member
שאלה דחופה ../images/Emo41.gif

יש לי פעולה להעביר מחר לכיתות ז' על יצחק רבין ועל הדמוקרטיה. אחת מהפעילויות היא זו - " 6. כלחניך יקבל בלון, שעליו יהיו כתובות דעות קיצוניות רעות בנושאים שונים (לדוג' - אני בעד אלימות, אני נגד השלום..) - לאחר שכל חניך קיבל בלון, הוא יגיד אם הוא מסכים איתו או לא, ומה הוא מוכן לעשות כדי שזה לא יקרה - ולאחר מכן לפוצץ את הבלון." אני צריכה 15 דוגמאות למשפטים ואין לי, יש לי רק את השניים שרשומים. תעזרו לי בבקשה

../images/Emo41.gifאני אנסה

- אני בעד סחר בנשים - אני בעד התעללות בחיות - אני נגד צמחונות (לא כזה קיצוני, אבל ניסיתי ><) - אני נגד איכות הסביבה - אני בעד שלטון דיקטטורי - אני בעד רצח רבין (ז"ל) ו.. זה מה שיש לי... מקווה שעזרתי.. |כוכב|

Rioter

New member
הלך לא רע ^^

אפילו די טוב. הם רוב הזמן היו שקועים בפעולה של שיר צרפתי לכיתות ג' ושאלו: "למה להם יש פעולה של כיף ומשחקים, ולנו רק על יצחק רבין!" הרגשתי שאולי לא העברתי את זה כמו שצריך, אבל לא נורא.. פעולה הבאה
(השתמשתי במשפטים שהיו לי, והוספתי עוד כמה מפה ועוד כמה בסגנון: "אני בעד קטיפת פרחים מוגנים" וכד')

לגבי הפעולת רבין של שירצ.

שיר ממש התנגדה לפעולת רבין בגלל שזו פעולה ראשונה לחניכים, אז נתתי לה רעיון שקיבלתי מחברה. פעולת 'חפרפרת'. משחקים איתם המון משחקים, כאשר יש חניך אחד, שתיאם איתך מראש, שהוא הורס להם את כל המשחקים. P-: (ולא מספר להם כמובן שזו המטרה שלו). ואז בסוף יש דיון של 5 דקות, ואת אומרת שאצלהם בפעולה, כמו בתקופת רבין, הכול היה מושלם וטוב. אבל אז בא מישהו שלא היה מתאים לו, לא היה בראש שלו לתמוך בעניין, והוא הפיל את כל העניין והרס לכולם. [משו כזה. ^^ ] בכל מקרה, אני בטוחה שהעברת את זה טוב.אל תזלזלי בעצמך.

למעלה