שאלה דחופה

המשך

היום הייתי במיון עיניים בשיבא ורופא בדקת את העיניים שלי עם הרחבת אישונים ולא מצא ממצאים כלשהם ושלח אותי לביתי.האם זה אומר משהו ?? את הצילום עם פלורצטין עשיתי כבר וטרם קיבלתי תשובה.

איך זה שלא מבחינים??

ממה שאני הבנתי זה משהו שנקרא בבירור בבידקת קרקעית העין מה גם שהרופאה מקופת חולים אמרה שהיא ראתה דימום רק לא יכולה לקבוע האם זה דימום ישן או משהו חדש. והרופא הזה במיון בכלל לא דיבר על דימום מוזר

שאלה דחופה

שלום אני בן 25 עם היסטוריה של קוצר ראייהמ ולד והרדות רשתית בשתי עיניים שנותחו לפני מספר שנים.לאחרונה הלכתי לרופאת עיניים והיא אמרה שבאחת העיניים שלי ישנו דימום אך היא לא בדיוק מזה מה זה הדימום הזה.היא שלחה אותי לבדיקת צילום כלי דם םלורצטין.שאלתי אותה האם זה משהו דחוף והיא אמרה שלא ואנייכול לבצע גם אחרי חודש.לאחר קריאה מרובה באינטרנט הבנתי שכל הדרכים מובילות לניוון רשתית.חייב לציין שאיני מרגיש דבר וראייתי לא השתנתה.האם ניוון רשתית ניתן לזהות בבדיקהאצל רופא שבדוק את קרקעית העין?? האם זה הגיוני שהיא אמרה לי שזה לא דחוף?? האם זה בהכרח ניוון רשתית??...היא גם כתבה באבחנה שמתי לב משה Atrophy אני מאוד חושש מה זה יכול להיות תודה

תשובה

קשה לי להתיחס ללא פרטים נוספים כמו מיקום הדימום, העומק בו הוא נמצא ומצב הרשתית ומרכז הראייה. נשמע לי נכון לבצע צילום.

למעלה