שאלה דחופה מתי כבר ישודר טקס פרסי ה-MTV עם RBD כי נימאס לי כל יום לבדוק מישהו יודע??
ס ספיר65 New member 25/10/07 #1 שאלה דחופה מתי כבר ישודר טקס פרסי ה-MTV עם RBD כי נימאס לי כל יום לבדוק מישהו יודע??
צ צטלע New member 25/10/07 #2 בפעם הראשונה שפירסמו פה אמרו שיהיה את השידור המקורי, שהיה עד ב4 לפנות בוקר, וביום למחרת היה אמור להיות ב9, מה שלא היה בסוף.. אז נראה לי שלא פירסמו תאריך חדש לשידור :\
בפעם הראשונה שפירסמו פה אמרו שיהיה את השידור המקורי, שהיה עד ב4 לפנות בוקר, וביום למחרת היה אמור להיות ב9, מה שלא היה בסוף.. אז נראה לי שלא פירסמו תאריך חדש לשידור :\
T Tottti New member 26/10/07 #3 את מתכוונת.. את מתכוונת לטקס פרסי הMTV הלטיני? שבו הם העניקו פרס? כי זה כבר שודר..
ס ספיר65 New member 26/10/07 #4 אני יודעת שזה שודר זה שודר ב-4 בבוקר אבל למי שרצה היה גם ביום ראשון ב-9 בערב היה אמור להיות אבל בגלל בעיות או משהו לא היה בסוף אז רציתי לדעת מתי כן זה יהיה??
אני יודעת שזה שודר זה שודר ב-4 בבוקר אבל למי שרצה היה גם ביום ראשון ב-9 בערב היה אמור להיות אבל בגלל בעיות או משהו לא היה בסוף אז רציתי לדעת מתי כן זה יהיה??