שאלה דחופה!! מוכרים את motion in the ocean בארץ?
L Lex 1 New member 13/4/08 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא, בארץ ניתן להשיג רק את Just My Luck (JML) ועכשיו גם את ה-DVD של Greatest Hits. ונא ללמוד לנצל"ש בבקשה להבא.
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא, בארץ ניתן להשיג רק את Just My Luck (JML) ועכשיו גם את ה-DVD של Greatest Hits. ונא ללמוד לנצל"ש בבקשה להבא.
נ נטע LOVE מקפליי New member 13/4/08 #3 אה טוב לא נורא כי דודים שלי מאנגליה קונים לי ליומולדת(שהיא מחר) את motion in the ocean ודי.וי.די של הופעה גדולה שלהם! (לא את ה-greatest hits) איזה כיף לייי!
אה טוב לא נורא כי דודים שלי מאנגליה קונים לי ליומולדת(שהיא מחר) את motion in the ocean ודי.וי.די של הופעה גדולה שלהם! (לא את ה-greatest hits) איזה כיף לייי!
ג גרבע New member 13/4/08 #4 |צלש|../images/Emo105.gif אממ שאלה- מישהי קנתה את הGreatest Hits שלהם בגרנד?
V Vansi McDorky New member 13/4/08 #6 |אכן../images/Emo9.gif רוני ועוד חברה שלנו קנתה D: אבלאבל.... לא נשאר להם עוד והמוכר אמר שהוא הזמין אבל לא שולחים לו >< אז צריך לחכות \=
|אכן../images/Emo9.gif רוני ועוד חברה שלנו קנתה D: אבלאבל.... לא נשאר להם עוד והמוכר אמר שהוא הזמין אבל לא שולחים לו >< אז צריך לחכות \=
י יובל LOVE דאגי New member 13/4/08 #9 לי קנו [ מהארץ ] לא מזמן אני יכולה לברר לך מאיפפה... ואיפה זה גרנד ? סליחחה על הבורות ^^
י יובל LOVE דאגי New member 13/4/08 #11 חח..אז יש עוד דיסקים בארץ.. לי קנו בכפר סבא... **אני מקווה בשבילך , שנשאר עווד
S shakedy69 New member 14/4/08 #21 אני קניתי מטוואר רקורדס בגרנד והזמנתי לפני פחות משבועיים...אני חושבת שקניתי ביום רביעי או חמישי
D DoLi it is Me New member 14/4/08 #12 אני הזמנתי בכל המקומות שיש טאואר רקורדס בראשל"צ.. ודיין לא הגיע אליהם -_-
י יובל LOVE דאגי New member 14/4/08 #13 יש בכפר סבא , בקניון " ערים " נראליי... שזה השם של הקניון.. או שנגמר שם כבר.. אבל לי קנו לא מזמן שם את הדי וי די..
יש בכפר סבא , בקניון " ערים " נראליי... שזה השם של הקניון.. או שנגמר שם כבר.. אבל לי קנו לא מזמן שם את הדי וי די..
M McGirl For Life New member 14/4/08 #16 אממ אני קניתי היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אבל לא בגרנד.... בנהריה
אממ אני קניתי היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אבל לא בגרנד.... בנהריה
A adiozery101 New member 14/4/08 #19 ../images/Emo9.gifסוריי שאניחופרתת!! מזהה Greatest Hits קשורר למק חחחח אניכבר לא עוקבתתת