שאלה דחופה!!

bambi38

New member
שאלה דחופה!!

באתר קשת כתוב שב- 12:00 בצהריים שפרה שאלה את לאון עם הוא הומו, והוא אמר לה שהוא דו! נמשך לבנים ולבנות! זה נכון?????? מישהו ראה את זה?

טלטוש

New member
אז מה עכשיו כולם יפסיקו לחבר אותו?

קודם כל אני אוהבת לראות את ליאון - שיהיה ברור, למרות מה שאני כותבת למטה. כולם אוהבים לחבק להתחבק ולהסתחבק עם לאון. אני קוראת לו "הומו המחמד של התכנית". לגבי הנשים אפשר להתחבק איתו להתנשק, להשאר יחד מתחת לשמיכה לקבל חום ולא להסתכן בכך שיחשבו שאת "נותנת". (עיין ערך ונסה ואיתי). לגבי הגברים ברגע שהם נרגעים מההומופוביה שלהם, ניתן גם לשחק איתו את המשחק של הנגיעות (תראו כמה אני סובלני להומואים וכמה שאני פתוח). וחוץ מזה הוא לא יהווה איום על גבריותים המתפרצת בבית (תראו כמה פעמים הם מסתובבים בלי חולצה ועם בטן מוכנסת בהקפדה פנימה). עכשיו אם הוא דו, החיבוקים עם הבנות ירדו פלאים, והגברים יתחילו ליירט אותו. אני מאוד מקווה בשבילו שהוא לא טען שהוא דו, לפחות לא בטלויזיה.

cookies10

New member
לאון הצהיר שהוא דו מיני

ונראה שהוא נמשך לנשים יותר מלגברים ומשחק עם כוולן/וכוולם ולוקח את כל הקופה

דורון

New member
סופית אני שונא שם את כולם חוץ מיוסי

איזה לוזר הלאון הזה, משחק אותה הומו בשביל להתקרב לנשים (בהנחה שהמשפט שרשום באתר של קשת נכון) ועוד לאון היה עד עכשיו פייבוריט לקחת את המיליון מבחינתי. פשוט וילה של פסיכופתים אחד אחד.

דורוN

New member
הוא דו

ראיתי כרטיס שלו באתר הכירויות שהוא מציין שם שהוא דו.

bambi38

New member
חמודי

לא מעניין אותי הוא עדיין פייבוריט לניצחון בעיני, איזה קטע שהוא דו.. הוא נימשך גם לבנות והן כל הזמן מחבקות אותו חח

למעלה