שאלה דחופה!!!

Love Metal 666

New member
שאלה דחופה!!!

מישהו יודע אם יהיו סידורים לנכים בהופעה, ולאן אני יכולה להתקשר כדי לברר ולבקש ודברים? אני ממש רוצה ללכת להופעה, אבל עברתי ניתוח בברך לא מזמן וכל העניין די מסוכן בשבילי כרגע. אני רבה עם ההורים שלי כבר כמה ימים בקשר לזה אבל הם לא מוכנים לקנות לי כרטיס, אז חשבתי שאם יש סידור לנכים אולי זה ירגיע אותם והם יתנו לי ללכת... הבעיה שההופעה ביום רביעי ואין לי הרבה זמן, אז יהיה נחמד לקבל תשובה כמה שיותר מהר

Love Metal 666

New member
תשובה מאוד תעזור...../images/Emo4.gif

סליחה על ההתעלקות, פשוט בלי זה אין סיכוי שאני באה להופעה...

Why So Serious

New member
ממ סליחה אבל חלקנו אולי עדיין ישנים

או בעבודה? ואני מצטערת, לא שמעתי על סידור לנחים או משהו בסיגנון, את יכולה לברר עם המקום אם אני לא טועה. והחלמה מהירה

Love Metal 666

New member
אוקיי לא משנה ><

עשיתי טלפונים כמו מטורפת וביררתי ותהיה רק רמפה לכיסאות גלגלים וזה לא עוזר לי כ"כ... אז אני לא באה
אבל תודה בכל זאת. מישהו יודע אם יהיו צילומים באיכות נורמלית מההופעה? מישהו אולי יצלם באופן מקצועי?

sashkaalex

New member
סורי אבל יש לי גם שאלה דחופה ולא קשורה =\

אני מיתקשרת כול הזמן להדרן והם כול הזמן עסוכים "בפניות קודמות" (סינון!) אני ממש צריכה לדעת עד איזה שעה הם עובדים היום. אם מישהוא יודעה זה יהיה נייס טנקס מראש

Tough Cookie

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifמתי אתם מתכוונים להגיע מחר??../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif|!

אני בעד לפתוח שרשור הגעה למחר!!! מי בא ממש מוקדם???? אני רוצה להגיע מוקדם ולא בא לי להתייבש לבד, מישהו רוצה להיפגש ??? הולך להיות ע-נ-ק !!!!!!!!!!!!!

mynameisc

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמספר שאלות,אשמח לתשובה :) ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אוקיי אז אחד, האם הלהקה הולכת לחתום על עותקים של הדיסק לפני או אחרי ההופעה? ו2.אם מישהו כבר היה נוכח במקום שההופעה הולכת להתרחש,או סתם יש לו מושג- מותר להכניס אלכוהול להופעה? תודה לעוזרים! ויאללה מחר ההופעה בעזרת ה':)

תשובה

1. אין מפגש חתימות עם הלקה. 2. אי אפשר להכניס מזון ושתייה להופעה. בייחוד לא שתייה חריפה

אפילו לא ראיתי שענית. ../images/Emo6.gif

אני זקוקה לשינה....והרבה... הוווו ההתרגשות.

אנסה לענות לך....

קודם כל, אלכוהול אסור בתכלית האיסור
גם לא בקבוקי זכוכית, חומרי הקלטה וכאלו. (תסתכלו על הכרטיס ההופעה שלכם) 2. אני לא חושבת שמישהו יודע בוודאות, אז בואי נקווה שכן. אבל אני מציעה לך לעשות מה שאני עושה - מביאה את החוברת של הדיסק - אחרת הדיסק והקופסה עלולים להינזק.

למעלה