שאלה דחופה...

האניבי1

New member
שאלה דחופה...

ביתי בת השנתיים וחצי מתעוררת בלילות האחרונים בטירוף אחרי כשעתיים שינה עם צרחות ותלונות על איזור המפשעה ומגרדת שם בטירוף... אני ובעלי הסתכלנו מספר פעמים ולא רואים כלום (לא תולעים ולא שום דבר אחר) , הבכי נראה אוטנטי אך אחרי שאני לוקחת אותה אלי למיטה לרוב הצרחות נרגעות. בבוקר אין שום תלונות , מתפקדת כרגיל שמחה ומאושרת... יש למישהיא רעיון מה זה יכול להיות ? טרוטת עיניים אשמח לעצה האניבי

../images/Emo13.gifשלום לך

האם בדקתם גם באיזור פי הטבעת? הרבה מאד פעמים התולעים, שהן בעצם בפי הטבעת, מורגשות ו/או נודדות לאיזור המפשעה. גם אם אתם לא מוצאים שם כלום יתכן ושווה לקבל טיפול נגד תולעים, ככה תשללו לגמרי את זה כסיבה. עוד שאלה-האם כשהיא צורחת שעתיים אחרי לכתה לישון היא ערה או שנראה שהיא עדיין ישנה? האם היא מבוהלת, מזיעה, מבולבלת ואח"כ חוזרת לישון כאילו כלום? קרן

האניבי1

New member
לקרן הי

אתמול ראיתי פתאום אחרי כמה לילות תןלעת זעירה לבנבנה מטיילת לה החוצה מפי הטבעת נתנו לה כבר אתמול אחהצ את הורמוקס- התרופה שהרופא נתן אך אתמול זה עדיין לא השפיעה והיא התעוררה בצרחות, וכמו שאמרת, מבוהלת מחטטת במפשעה בטירוף, ואח"כ חזרה לישון כאילו כלום עד סוף הלילה.. הזוי.. יש לך רעיון מה לעשות עם זה חוץ מהתרופה ? תודה על תשובתך האניבי

על פניו כרגע, ממה שתיארת

זה נשמע כמו תולעים. אל תשכחו לתת את הטיפול הנוסף אחרי כעשרה ימים, שהורג את התולעים שבשלב הזה עוד לא בקעו מהביצים. רק אחרי מלא הטיפול תוכלו לדעת אם מדובר במשהו שהוא מעבר לתולעים. אגב, אם היא ממשיכה לצעוק ככה גם הלילה, הייתי חוזרת לרופא, אולי המינון לא מתאים ואולי יש עוד משהו לתת. באופן כללי, וכאמור רק אחרי שישללו הסיבות הגופניות לכך, יתכן שמדובר בביעותי לילה שהיא תופעה שמופיעה בחלקו הראשון של הלילה ובבוקר הילד אינו זוכר כלום ממה שקרה. התופעה מאופיינת בפחד קיצוני וחוסר יכולת זמני לחזור להכרה מלאה. לא מדובר בחלומות בעתה, אלא בתחושה קיצונית של פחד. באירוע הילד קם בפתאומיות משינה עמוקה, מתיישב במיטה עם מבט מפוחד בעיניים, מזיע, לרוב בצעקות וגניחות. לרוב קשה להעיר אותו לחלוטין, ולאחר שההתקף חולף הוא שוקע שוב בשינה בלי להתעורר לחלוטין. ההתקף נמשך בדרך כלל בין 10 ל-20 דקות, וניסיונות להפסיק אותו הם לרוב לא מוצלחים. האם נראה לך שמתחבר למה שהיא חווה? קרן

0454

New member
בוקר טוב, גם אצלנו הייתה את אותה הבעיה כטיפול

מונע התחלנו לאכול כפית של גרעיני דלעת כל כמה ימים ואנחנו מרגישים שזה עובד, כי לפני כן התופעות שאת מתארת היו חוזרים כל כמה חודשים למרות הורמוקס-תנסי!

למעלה