שאלה דחופה

לולו133

New member
שאלה דחופה

היי בנות,
אני מטופלת כבר כמה חודשים בעזרת גלולות באנדו'. בחודש האחרון היו לי המון סימפטומיים- כאבי סטייל דלקת בשתן, הפרשות, כאבים מסוגים שונים וכעת התחלתי לדמם ולכאוב כמו וסת על אף הטיפול הרצוף בגלולות למניעת הריון.
למישהי מכן זה קרה? האם להפסיק את הגלולות או להמשיך ליטול אותן רצוף? אני מפחדת להפסיק כי אני מפחדת מהכאבים.. לצערי אני לא מצליחה להשיג את הרופא המטפל בטלפון ואשמח לנסיון שלכן!
תודה!

היי לולו,

אני הייתי על דיכוי באמצעות גלולות כ-10 חודשים,עד לניתוח שהיה לפני חודש ושבוע ע"י ד"ר סוריאנו המדהים(ולא התחברתי אליו כלל בהתחלה!)
הסימפטומים היו כמו לפני מחזור לפרקים,בטן נפוחה,כאבים לעיתים וחוזר נוחות ודימומים מידי פעם..
לי נאמר שאם אני לא מקבלת ממש וסת,לא להפסיק וכך היה..עד ששבוע לפני הניתוח ממש קיבלתי וסת ואז אמרו לי שהגוף כבר לא מכיל את הגלולות והשפעתן פגה..
ממליצה בכל זאת לפנות לרופא למטפל.
מאחלת לך בריאות,אושר פנימי וכל אשר תייחלי,לו יהיי!

kerenor87

New member
אותו מקרה בדיוק

היי לא ראיתי שכתבת את ההודעה... כתבתי עכשיו גם לגבי הגלולות.. אני חווה אותו דבר עם הכאבים לפני הווסת למרות שאני עם גלולות והגוף מגיב מוזר... לא שאלתי את הרופא על הכאבים כי חשבתי שככה זה אצל כולן.... אבל גם התחילו לי דימומים והרופא בטלפון היום אמר לי להפסיק לשבוע את החפיסה ואז להמשיך כרגיל... ניראה לי מסוכן מידי .... מחכה לתשובה מהבנות לראות מה הן אומרות

ליה1997

New member
גם לי זה קרה

פשוט החלפתי גלולות בהתאם לייעוץ המומחים עד שמצאתי משהו שמתאים לי... במקרה שלי זה ויזאבל...
זה לא מסוכן.. זה קורה אבל תגשי לרופא להתייעצות ולהחלפת גלולות

למעלה