שאלה דחופה האם איפור סטייל מרילין מנסון אופנתי עכשיו?
F flowers girl New member 7/6/03 #2 את צוחקת עלי, נכון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כי... ממש ממש ממש לא עכשיו מה שאין זה איפור הכי מעודן וטבעי שיש, או מקסימום איפור מוגזם של הסיקסטיז- כמובן רק למסיבות. בכללי הכי טבעי שיש- אין.
את צוחקת עלי, נכון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כי... ממש ממש ממש לא עכשיו מה שאין זה איפור הכי מעודן וטבעי שיש, או מקסימום איפור מוגזם של הסיקסטיז- כמובן רק למסיבות. בכללי הכי טבעי שיש- אין.
V vashla New member 7/6/03 #3 ../images/Emo99.gif מרלין מנסון...../images/Emo99.gif אני חולה עליו... ויש מועדונים שהסיגנו איפור שלו די שולט.
../images/Emo99.gif מרלין מנסון...../images/Emo99.gif אני חולה עליו... ויש מועדונים שהסיגנו איפור שלו די שולט.
מ מאיה1983 New member 7/6/03 #6 זה לא משהו של אין ואאוט. יש אנשים שזה הטעם שלהם, וזה בסדר. כמו שיש פריקים או ערסים. יש את המרלין מנסונים האלה. לא הייתי אומרת שזה בדיוק אין או שזה פעם היה (או יהיה) זה פשוט טעם של אנשים מסויימים..
זה לא משהו של אין ואאוט. יש אנשים שזה הטעם שלהם, וזה בסדר. כמו שיש פריקים או ערסים. יש את המרלין מנסונים האלה. לא הייתי אומרת שזה בדיוק אין או שזה פעם היה (או יהיה) זה פשוט טעם של אנשים מסויימים..
S SsssTaaaR New member 7/6/03 #8 מרילין מנסון?! הכי מראה טיבעי (מייקאפ,שחור,וקצת צללית בהירה) ולערב איפור חתולי בעיניים