שאלה דחופה

אמילי26

New member
שאלה דחופה

שלום לכולם, היום עברו שבועיים בדיוק מאז הטיפול הראשון. עשיתי ספירת דם שהראתה 2.4 WBC (כדוריות לבנות). מחר יש לי יומולדת...
לא ממש שמח.. רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי אם כדאי לצאת לבלות מחר בערב? או שעם ספירת דם כזאת לא כדאי לצאת מהבית? (זה מה שאמרו לי בטיפול). אני ממש לא יודעת מה לעשות.. אשמח אם מישהו יגיד לי מה הוא היה עושה במצב כזה. שיהיה לכולנו חג שמח!!

לאיודעת../images/Emo4.gif

אני בטח הייתי מחפשת את המשוואה הנכונה של בילוי שינעים לי את יום ההולדת שלי ושיסכן אותי כמה שפחות........ לדוגמא- הייתי מזמינה סרט וידאו שתמיד רציתי לראות עוד פעם, מהסוג שימלא אותי בכוחות נפש או שהייתי פותחת את אלבומי התמונות שלי ומתמלאת ברגשות אושר נוסטלגיים או שהייתי מזמינה את החברים הטובים שלי לביתי וחוגגת איתם או ש... או ש... אמילי יקרה, אני חושבת שהעיקר זה למצוא את החצי המלא של הכוס. אני למשל חגגתי יום הולדת לפני כחודשיים בזמן הכימותרפיה ומיציתי אותו עד תום בשיחות נפש עם החברה הטובה ביותר, היו שם התקפות צחוק היסטריות, היתה שם שמחה ויצאתי מזה עם המון כוחות, תחושות חיוביות וממש ללא תחושת פספוס. אילת.

המלצה קטנה..../images/Emo20.gif

היי אמילי, אני גם מסכימה עם איילת שלמרות שמאוד רוצים לצאת לבלות ולהנות אולי כדאי להקשיב לעצת הרופאים כי אחרי הכל לשם זה הם שם... מצד שני אני כ"כ מינה את הצורך שלך לצאת, להנות וקת להתאוורר, אולי את הבילוי אפשר באמת לעשות בבית, למשל ערב בנות טיפוסי עם חברות קרובות יכול להיות בילוי מהנה ומספק יותר מכל דבר אחר והסיכון לא גבוה... אוהבת-
שירה.

אביתר27

New member
אולי עדיף לא לצאת

ובאמת להזמין כמה חברים הביתה, חבל להתחיל על רגל שמאל ו"לחגוג" שבוע אחרי יום הולדת עם איזה וירוס, ואז דחיית טיפול ו... לא מומלץ. יום הולדת שקט ואינטימי בבית יכול להיות גם נחמד מאוד.

גם אצלי זה התגלה בספירת דם

אבל סרטן השד. אפשר לדעת בבקשה איפה הסרטן נימצא אצליך אמילי? כמה זמן את חולה?? אני מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם ואת מוזמנת לדבר איתי במסרים או אם את רוצה מספר איסיקיו אתן לך בשמחה. רק אל תהיי לבד כאן, ואת לא לבד , אף אחד ואחת כאן לא לבד במערכה הזאת. זאת אכן מלחמה יומיומית. אני פוחדת אמילי, גם לך זה קורה כשאת ניתקפת בפחדים??

לכי בלי!!!

היי אמילי את יכולה לצאת ולבלות במקומות לא סואנים, כמו מסעדה אינטימית. אי אפשר להסתגר בכל פעם שהספירות יורדות. אני הייתי עם ילדים קטנים (בספירה של 1.6) ולא קרה כלום. מלבד זאת, מעכשו הספירה צריכה לעלות!!! אם לא, תתיעצי עם הרופא לקבלת זריקות. בהצלחה

סיבה למסיבה

אפילו אם את אחרי טיפולים וזה עושה לך את היומולדת קצת פחות שמח, אז כל סיבה היא טובה למסיבה, להפגש עם אנשים, לנפח בלונים ועוד כל מה שעושים בימי הולדת. אם את חוששת לצאת לחגוג כי קר בחוץ או כי את עלולה להדבק מאנשים אחרים, אז תשני קצת את התוכניות, כי את ודאי לא רוצה לשבת באיזה מקום ולהלחץ ממישהו שמשתעל בצד השני של הרחוב. תחגגי לעצמך יומולדת כמעט כמו שהיית רוצה ולאחר הטיפולים תעשי חגיגה כפולה בשביל סוף הטיפולים ובשביל כל מה שרצית לעשות ביומולדת שלך ולא הסתדר. יומולדת שמח
גלי

למעלה