שאלה דחופה

איילת*

New member
שאלה דחופה

ידוע לי שקיימת תוכנה או דרך מסויימת לקרוא מיילים בחו"ל בעברית, אשמח לקבל פרטים נוספים על כך ואיך ניתן לבצע זאת. תודה.

qazqaz

New member
צריך להגדיר למחשב להשתמש בשפות נוספ

שפות נוספות, ולציין שם עברית. נדמה לי שזה הכל. כנסי לשם מ-start/setings/control pannel/regional options

איילת*

New member
תודה על המידע רק שעדיין

לא ברור לי לגמרי. השאלה אינה בשבילי אלא עבור חבר שנמצא בחו"ל ורוצה לקרוא מיילים בעברית, העניין הוא שאין לו מחשב אישי שלו, הוא כותב מיילים דרך ההוטמייל. אז ראשית - האם הדרך שהצעת תקפה גם לכך ואם כן, כיצד בדיוק מבצעים את זה. תודה.

Zia

New member
יש תוכנה כזאת

תוכלי להוריד אותה מכאן אשמח לעזור לך בעוד דברים להתראות!!!

איילת*

New member
בבקשה תקרא את תגובתי

לקודמך ואשמח לקבל מידע נוסף כי אני מניחה שהתוכנה להורדה לא מתאימה למצב זה. תודה!

Zia

New member
אני לא הבנתי

שתגובה הקודמת שלי שלחתי לך לינק שממנו תוכלי להוריד תוכנה המאפשרת לשלוח ולקבל דואר אלקטרוני בעברית אפיול אם עברית לא מותקנת במחשב האם הורדת אותה?

איילת*

New member
ואולי אני זו שלא הבנתי

ובכל זאת אחזור שוב. לא הורדתי את התוכנה כי הבעיה אינה שלי אלא של מישהו שנמצא בחו"ל ורוצה משם לקרוא ולשלוח בעברית. השאלה היא אם אני יכולה לומר לו להוריד את התוכנה הזו, כי כמו שכבר כתבתי הוא לא כותב ממחשב אישי אלא דרך הרשת.

Zia

New member
התוכנה עובדת ככה...

זה לא משנה אם יש לאדם את התוכנה או לא הוא יוכל לקרוא את ההודעה שלך אך ברק אם כתבת אותה דרך התוכנה שוב אני חוזר: זה מה שאני יודע אל תסתמכי רק עלי אני כאן לרשותך תמיד(אלה אם אני לא אמות)[שזה דבר שבאמת יכול לקרות]

איילת*

New member
תודה

על כל העצות והסיוע, אני אבדוק את זה. ולמה הפסימיות הזו, בטח שתהיה כאן ואני עוד אציק לך

כאשר המחשב בצד השני איננו תומך

בעברית אז יש רק פתרון אחד - לשלוח לו את ההודעה במבנה תמונה (JPG). ז"א כותבים את ההודעה ב Notepad או בוורד ועושים PrintScreen ובעזרת הציירן גוזרים את החלק הרלוונטי ושומרים במבנה JPG ושולחים אותו. יש תוכנות העושות זאת אוטומטית.

למעלה