שאלה דחופה

שאלה דחופה

הוט באו להתקין לי ממיר בחדר והתעסקו עם האנטנה בסלון והארון חשמל. כשהם היו בארון חשמל פתאם נהיה גשם בטלויזיה. אחרי זה שהם עמדו ללכת הוידאו שלי בסלון פשוט "מת"! לא עובד בכלל! אפילו לא נדלק! לפני כן, הוידאו הקליט עד שעה 17:30 ויש לי הוכחה בתוך הוידאו שהקסטה עדיין שם. מה הבעיה? הוט לא מוכנים לשאת באחריות. מה קרה פה? כל פעם שאני שמה את החוט בחשל ושיניתי גם מקומות והוא לא עובד, מידי פעם הוא מראה לשניה אור ונכבה, פחות משניה. מה הבעיה? תודה מראש

asher40

New member
ראשית אין ספק שאם זה כמו שאת....

מספרת ,הם כנראה נגעו במשהו ,בכוונה או שלא בכוונה. מה שיכול להיות הוא שני דברים: 1. בד"כ מתחת לארון חשמל יש קופסאות סעף תקשורת כבלים וטלפוניה ,יתכן , שבלי לשים לב נגעו במפצל של הכבלים. 2. אם הם ביצעו איזוןשהיא השחלה והשתמשו בצנרת חשמל ,יתכן ויש השראות , או לחילופין גרמו נזק לכבל הכבלים. לדעתי עליך להזמין אותם לבדוק כשחשמלאי ניכח במקום ,אין לי ספק שהבעיה תיפתר תוך דקות. דבר נוסף ,לא הייתי מתנגח איתם ,עד שתתוקן התקלה ,כי זה רק ידחה את התיקון. מקווה שעזרתי , שטרן אשר ,קבלן חשמל.

asher40

New member
את אמרת שראית "שלג" בטלביזיה.....

בוודאי שזה קשור לכבל הכבלים או לחילופין לגישור מהוידאו לטלביזיה. תבדקי חיבורים ומגעים מאחורי הוידאו ,הממיר והטלביזיה ,אולי משהו נותק או רופף.

asher40

New member
אוקיי ,אם כך ,לא הבנתי אותך ,וגם...

לא ממש יעזור אם אנסה להבין את סיבת התקלה , זה שיש להם נגיעה לעיניין ,נשמע סביר. אספר לך שאני עובד עם החברות האלה בהתקנות לפחות פעם בחודש ,חודשיים. מדובר בקבלני משנה ,שלא ממש מקצועיים ,שכל התמחותם זה להשחיל את הכבלים שלהם על חוטי המשיכה שאני מכין להם. כשהם באים לתיקוני תקלה הם ממש מסתבכים ,אבל זה מה יש. הם חברה גדולה ואת לא יכולה להתמודד איתם. אם יש לך כח וסבלנות אז תיאבקי בהם ,אם לא ,אז פשוט תמשיכי הלאה ותתקני את הוידאו אצל טכנאי(לא אלה מ"יצאת צדיק"...סתם צוחק. המשך יום נעים אשר

אז תכניסי את התקע של הודאו לחור

אחר בשקעים . אולי לא עושה מגע . ואים זה לא עוזר הלך הודאו . בדיוק שהם עבדו . צרוף מיקרים שהודאו היתקלקל . בדיוק שהם עבדו . אני פעם היתקנתי צלחת וחיברתי אותה לטלויזיה . פעם ראשונה הטלויזיה נידלקה . ופעם שניה כאשר הדלקתי את הטלויזיה . היא לא נידלקה נוצר ויכוח שאני קלקלתי את הטלויזיה . היסברתי ללקוח שאני לא קלקלתי את הטלויזיה הייה ויכוח בסוף הלכתי אחרי התשלום

למה לנחש ? תתקני את הוידאו ,תוך בקשה שיאמרו לך ממה נבעה התקלה. אם תצלחי להוכיח בעזרת מסמך של המעבדה שהתקלה נגרמה עקב עבודת אנשי הכבלים , יש לך עילה לדרוש את מחיר התיקון. אני לא מאמין שהם ישר ישלמו , אבל באיומים בתביעה משפטית, יכול להיות שהם יסכימו לפצות אותך. ולכל אנשי המקצוע , לא יכול להיות שהם הכניסו מתח דרך האנטנה ? מי שיתקן את הוידאו , יכול להגיד אם זה התקלה.

למעלה