שאלה דחופה!!

שאלה דחופה!!

טוב שמצאתי אתכם!!!! אני נוסעת בסופש הבא לארה"ב! בעקרון אני רוצה להגיע לבוסטון, אבל בגלל שזה תקופת חג לא מצאתי טיסה לשם אלא רק לניו-יורק.. הסוכנת שלי אמרה שאני אנחת בשדה תעופה שנקרא ניו-אורק (אני ממש לא בטוחה שככה כותבים את זה, אבל זה נשמע ככה..). רציתי לדעת אם יש קורב לשם רכבת לבוסטון, אם כן באיזה עלות, ואם לא אז איזה עוד דרכים יש לי להגיע לבוסטון.. המון המון המון המון! תודה מראש!

17205

New member
קחי לינק לחברת הרכבות

ניו-ארק (Newark) או נמצאת בניו-גרסי ליד ניו-יורק. בכל מקרה את תמיד יכולה לקחת מונית משדה התעופה לתחנת רכבת (בערך 30 דולר). לפי מה שכתוב באתר כרטיס רכבת רגילה זה 60 ומשהו דולר ורכבת אקספרס 99. נסיעה טובה

תחנת הרכבת נמצאת בניו-ג'רסי?

כי מישהו אמר לי שאני צריכה לנסוע עד למנהטן כדי להגיע לתחנת רכבת..

bevit

New member
ברכבת של AMTRAK

זה לוקח בערך חמש שעות ועולה בסביבות $70. תבדקי באתר שלהם: http://www.amtrak.com, שם תוכלי גם להזמין כרטיס. המקום שאת נוחתת בו, דרך הגב, נקרא NEWARK INTERNATIONAL AIRPORT, ומקוצר ל EWR. בהצלחה!

איפה תחנת הרכבת נמצאת?

צריך לנסוע למחוץ לעיר או שזה נמצא יחסית קרוב לשדה התעופה?

bevit

New member
גם זה כתוב באתר

אפשר לקבל שם פרטים על כל התחנות. לגבי NEWARK, כתוב שיש רכבת קלה משדה התעופה לתחנת הרכבת עצמה, ושאם יש לך כרטיס לרכבת, הקישור הזה חינם.

MASHY BOSTON

New member
הרבה יותר זול זה אוטובוס ../images/Emo60.gif

יש חברה סינית של אוטובוסים, שנמצאת בצ'יינה טאון ומחיר של נסיעה לביסטון הוא בערך 20$. רבל אני לא יודעת מה שם החברה. תנסי לעשות חיפוש : אוטובוסים מניו יורק לבוסטון, צ'יינה טאון. נ.ב. לשדה התעופה קוראים : ניוּאָרק - NEWARK.

זול זה מעולה!

אף פעם לא הייתי בארה"ב.. ואני אהיה עם מזוודות, אז השאלה היא מה המרחק מניו-ארק לצ'ינה טאון? זה מאוד רחוק?? איך אני אגיע לשם..?

jethro1

New member
החברות הסיניות

תצטרכי לקחת רכבת AMTRAK מניו ארק למנהטן, שתביא אותך לPenn Station. משם קחי רכבת תחתית, קווים A,C,E לCanal St., ומשם תהיה לך הליכה של בערך רבע שעה מזרחה, לכיוון East Broadway. תראי משמאלך חברות אוטובוסים לא מאורגנות עם שמות בסינית, וחפשי קו שנוסע לבוסטון (זה לא צריך להיות מסובך). האוטובוסים יוצאים כל שעה עגולה, אבל צריך להתייצב ולקנות כרטיסים חצי שעה לפני הזמן בערך (מינימום), תלוי בעומס. יכול להיות שתצטרכי יותר זמן. כרטיס לכיוון אחד עולה 10 דולר, והאוטובוס יקח אותך לצ'יינה טאון בבוסטון, נקודה שקרובה מאוד לSouth Station. זה הסידור הכי זול, אבל זו גם הפקה לא קטנה, בטח אם זאת פעם ראשונה שלך בארה"ב. בכל מקרה, אני מקווה שלמזוודה שלך יש גלגלים... נסיעה טובה!

המון תודה לכל מי שהשיב..

בעקרון שאלתי, ואמרו לי שזה יהיה מסוכן להסתובב בצ'ינה טאון עם כל המטען כי מכיסים שם המון! באמת המון תודה לך אבל את גם צודקת, להגיע לתחנת האוטובוסים הזו זה הפקה רצינית.. כבר עדיף לשלם יותר (לפחות הפעם, אחרי שנעשה את החג אצל דודה שלי בבוסטון, נרצה לבוא להסתובב בניו-יורק, ואז האופציה הזאת הרבה יותר משתלמת!).

אפרת ר

New member
אם אתם כמה אנשים אולי שווה לשכור

רכב... אחד כזה שאפשר להחזיר אחרי 24 שעות בבוסטון...

למעלה