שאלה דחופה

חמוזינה

New member
שאלה דחופה

שאלתי פה בפורום בקשר לעבודה כבר בעבר והציעו לי ועשיתי כמו שהציעו לי לבנתיים דברים התפתחו ואני רוצה לדעת מה חושב עליי הבוס כיום אני אתן רקע קרה מקרה שאני באמת לא אשמה בו ואני ממש רוצה לדעת מה חושב עליי הבוס בימים אלו מה עליי לשאול?

גב

New member
הי חמוזינה../images/Emo24.gif

דבר ראשון, קחי כמה נשימות עמוקות... הייתי שואלת: מה דעתו מחשבותיו והערכתו של הבוס כלפי היום? 7 קלפים + סיכום אוטומטי בנוסף ניתן לשאול: כיצד השפיע מה שקרה על הערכתו של הבוס כלפיי? 6 קלפים+סיכום

חמוזינה

New member
שאלתי לפני שענית לי

ושאלתי כפי שהצעת וזה מה שיצא מה- שלוש מטבעות דעתו- האיש התלוי מחשבותיו- נער החרבות והערכתו- העולם של הבוס- חמישה מטבעות כלפיי- מלכת המטות היום- ארבע גביעים סיכום- עשרה מטבעות

חמוזינה

New member
שאלה שניה

כיצד- האיש התלוי השפיע- ארבע חרבות מה שקרה- אביר הגביעים על הערכתו- הכהנת הגדולה של הבוס- עשרה מטבעות כלפיי- כוח סיכום - מגדל מגדל זה פרדה לא?

חמוזינה

New member
פרסתי וכך יצא

האם- ארבע מטבעות אבנר- מלך החרבות מרגיש כעס- נזיר עליי- שלוש חרבות סיכום- שבעה מטבעות בבקשה תפרשו לי אני קצת חוששת מהתשובה בגלל כל החרבות

גב

New member
אני אשאיר לפרשנים המופלאים של ...

הפורום לפרש (מפאת חוסר זמן). אני אשתדל יותר מאוחר לפרש לך. שימי לב שהאיש התלוי ו10 מטבעות חוזרים בשתי הפרישות. אגב, לפני הפירושים: אם זה לא באשמתך, לא ניסית לדבר איתו ולעמוד על כך שאת לא האשמה? ספרי מה קרה בדיוק...(יעזור לפירוש)

חמוזינה

New member
בגדול

מישהי בעבודה מנסה לשים לי רגליים עד עכשיו חשבתי שהיא חברה עכשיו אני יודעת שהיא נחש ובבקשה תפרשי נראה לי שרק את פה עכשיו וזה ממש מציק לי

חמוזינה

New member
צליל../images/Emo124.gif

את יכולה בבקשה לפרש לי כ"כ הרבה פריסות ואין פרושים ואני בלחץ אטומי מהעניין

צ ל י ל 8

New member
שאלת יותר מדיי שאלות, ואני אענה לך

על אחת מהן: האם- ארבע מטבעות אבנר- מלך החרבות מרגיש כעס- נזיר עליי- שלוש חרבות סיכום- שבעה מטבעות גם על פי הפריסות הקודמות, נראה כי הוא מאוד מאוכזב ממה שקרה. הייתי אפילו הולכת קצת רחוק וחושבת שהוא שוקל בפיטורין. נראה כי הוא אכן כועס, ושוקל כעת מה לעשות. אני חושבת שאם באמת קרה משהו רע שאת לא אשמה בו, יש מקום לדבר עם מי שצריך ולהסביר את עצמך. את לא יכולה להתחמק מזה...

צ ל י ל 8

New member
למה את לא רוצה לדבר איתו?

למה לא להבהיר לו מה קרה? את יכולה לשאול: מה הפוטנציאל שלי להישאר במקום עבודתי בחודש הקרוב? 5 קלפים+קלף סיכום

חמוזינה

New member
כי אני לא אמורה לדעת שהוא יודע

הוא סיפר למישהו וביקש לא להעביר אליי ככה שאני לא יכולה לדבר איתו יצא ככה: מה- מלך המטבעות הפוטנציאל- תשע חרבות שלי- אס החרבות להישאר במקום עבודתי- קוסם בחודש הקרוב- תשע מטבעות סיכום- אביר החרבות

צ ל י ל 8

New member
מה שאפשר לאמר מהפריסה זה

ש: מה- מלך המטבעות הפוטנציאל- תשע חרבות שלי- אס החרבות להישאר במקום עבודתי- קוסם בחודש הקרוב- תשע מטבעות סיכום- אביר החרבות מאוד יכול להיות שהבוס שלך (מלך המטבעות) חושב לגרום לך ללכת (9 חרבות+אס החרבות), למרות שאת עושה את עבודתך בצורה הטובה ביותר, אפילו אולי יותר מכולם (הקוסם). אך עפ"י 9 מטבעות, אני חושבת שגם אם זה עלה בראשו, הוא לא יפטר אותך בחודש הקרוב. בינתיים זה רק בהרהורים וכוונות (אביר החרבות), לא יותר מזה..... אז כדאי לך להשקיע ולהראות כמה את טובה ומשקיעה. אולי הוא עוד ישנה את דעתו

חמוזינה

New member
תודה רבה

אני בהחלט משקיעה והגעתי לשם אחרי שכל מי שהייתה שם עשתה נזקים ואני באתי ותיקנתי בהתחלה הכל ורק עכשיו אני מתחילה להנות מהעבודה שלי

גב

New member
הי חמוזינה, בכל מקרה, מומלץ תמיד

אם מאשימים אותך על משהו שלא עשית, ומדובר בדבר רציני - מיד תגני על עצמך מול המאשים בתקיפות על כך שאין לך יד בדברים!! (מומלץ ויותר מכובד, לפחות בהתחלה, לא להאשים אחרים אלא להתעקש על עמדתך ועל כך שאת אומרת את האמת). אולי תנסי במקום לשאול את הקלפים? בהצלחה

חמוזינה

New member
העמדתי במקום את הבחורה

והיא דיברה עם הבוס ואמרה שזו אשמתה (לפחות כך היא אמרה לי)

חמוזינה

New member
אני מסכימה איתך

והקטע שהיא בכלל לא יודעת את העבודה ואני כמו מפגרת כיסיתי על פדיחות שלה ותיקנתי את הטעויות שלה

למעלה