שאלה דחופה

Bodom-child

New member
שאלה דחופה

קודם כל תסבירו לי לאן נעלם המנהל פורום מרוק כבד ולמה לא ממנים מישהו אחר. בפורום רוק כבד כמו שאתם יודעים או לא מתרחשות מלחמות עולם אז ההצעה שלי היא להקים פורום חדש לקהילת המטאל לסוגיו ולהפרידו מהרוק הכבד שכידוע הוא שונה לגמרי מהמטאל.

MegA~MooN

New member
למה?

כדי שברווזוני, operation Ivy ושות` ינהלו להם פורום גזעני ודוחה? לא נראה לי. יש עוד אנשים שאוהבים הבי מטאל וכאלה אבל אין להם את הצורך העז הזה לקבל צומי ולקלל כל בנאדם שלא מסכים עם דעתם... לי, למשל לא יהיה מקום בפורום מטאל כזה כי אני אוהבת גם מטאל וגם להקות כמו פינק-פלויד ונירוונה, וממה שהבנתי לא כל-כך אוהבים להקות כאלה שם. מה שבאמת צריך לעשות זה לחסום את שלושת דורשי הצומי... לכל הפורומים..

Bodom-child

New member
זה לא קשור

תראי אני לא רוצה להגן עליהם אבל זה לא רק הם אשמים במה שקרה לפורום. אני מהותיקים בפורום ופעם הוא היה הרבה יותר טוב. אם יפרידו בין התחומים זה יהיה הרבה יותר טוב לפי דעתי ואם ימנו מנהל פורום כמו שצריך.

טוב, אז בוא נפתח פורום מטאל,

פורום רוק, פורום דום, פורום דת`, פורום פאנק, פורום בלאק, פורום טראש, פורום גראנג`, פורום פרוגרסיב, פורום רוק ישראלי, פורום מטאל ישראלי, פורום פאוור, פורום גות` ופורום ניו-מטאל. כל הסגנונות האלה נובעים מאותו המקור, לא משנה מה יגידו חבורת של הומופובים שהרסו את פורום רוק. בגלל זה הם נכללים באותו פורום וזה ממש מטומטם להפריד ל``פורום מטאל``.

Bodom-child

New member
לא ממש נכון

ההבדלים בין בלאק מטאל לטראש מטאל הרבה יותר קטנים מההבדלים בין רוק כבד למטאל

אנו ערים לבעיה בפורום רוק

ובפורום רוק כבד, ומנסים לאתר מנהל מתאים שיוכל לסייע בהחזרת הסדר לכנו.

HellAngel

New member
אמ...

אני ברווז... פורום גזעני? מתי ראית שקיללתי אנשים שם? בזמן האחרון אני מנסה להמליץ לאנשים ולערוך דיון אבל איאפשר כי כל שניה מישהו מזכיר שוב את הנושא של ההומואים ולא נותן לפורום להמשיך...

מה?!

אינ בסך הכל אומר שזה פורום רוק.. ולא צריך להפוך אותו לפורום רוק כבד.... זה הכל.. אז בלי תגובות ציניות לא הכרחיות בקשה....

למעלה