שאלה דחופה!

בריסטו

New member
שאלה דחופה!

אני הולך היום לראות פתאום 30,האם זה סרט טוב?(חוצמזה שגניפר שמה). ושאלה 2: האם העונה השלישית טובה ושווה לקנות תDVD? בבקשה בלי ספוילרים.

קרלוצה

New member
וול....

אני קצת לא אובייקטיבית בגלל ג'ניפר אבל אהבתי את הסרט הוא מאוד משעשע וקליל וג'ן מלכה שם, וכדאי מאוד לראות אני אהבתי!!! ומקווה שגם אתה תהנה... אני הייתי קונה את העונה, לדעתי היא מצויינת, היא שונה מאוד מהשתיים הקודמות לה אבל שווה....את זה אני יכולה להגיד אחרי שעשיתי מרטון, זאת עונה נפלאה...

בריסטו

New member
אני

שמעתי הרבה שהעונה השלישית פחות טובה מהשניים הקודמות,זה נכון? או שזה סתם בגלל שהיא מבאסת קצת? את יודעת מתי יתחילו לשדר את הרביעית?

בריסטו

New member
אני

שמעתי הרבה שהעונה השלישית פחות טובה מהשניים הקודמות,זה נכון? או שזה סתם בגלל שהיא מבאסת קצת? את יודעת מתי יתחילו לשדר את הרביעית?

קרלוצה

New member
זה נכון......

העונה השלישית פחות טובה מהשנייה אבל לדעתי זה בגלל שהסגנון שלה היה שונה מהשתיים הקודמות לה.....אבל זאת עונה מצויינת עם המון אקשן!!! לגבי העונה הרביעית, היא תשודר החל מינואר 2005.

joyalfa

New member
אז שלא ...

ילכו לכיוונים שונים אם טוב לנו ולהם ולכולם ככה אז למה לשנות טוב אני מקווה שעכשיו הם למדו.

rifkin1

New member
קרלוצית ו - ווארטי!!!

סורי שאני פותחת הודעה אישית אבל יש בעייה למסור מסרים אשיים? מה המצב? תגידו יש משהו חדש ב- - palace? ואם כן תוכלו לשלוח לי במייל? תודהההההההההההההה

varty

New member
ריפ, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

אז אם קרלוצה עידכנה אותך אז סבבה דרך אגב למה את לא יכולה להכנס לשם?

rifkin1

New member
אין לי מושג ווארטוש

תגידי יש כתוב משהו חדש עליהם?

למעלה