שאלה דחופה

שאלה דחופה

אני בת 22 וחצי בתולה והייתי עם חבר שלי לשעבר בערך וניסינו לגמור מבחוץ (לפחות אני) והיו כמה פעמים שאולי הכנסו את הפין טיפה אבל לא עד הסוף והיום בערב אני רואה שיש לי טיפת דם . אני ממש פוחדת ולא יודעת אם זה אומר שאני כבר לא בתולה ושכשאני יעשה את זה עד הסוף אז כבר לא ירד דם ממש? איך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה? צריך לרדת הרבה דם כמו במחזור? כי ירד לי טיפה כאילו נשרטתי או נפצעתי אז זה אומר שנקרע קצת קרום הבתולין או מה? תודה......מודאגת ומפוחדת..........

קלמטין

New member
אחותי...

תקשיבי. את נשמעת כמו ילדה בת 14 או משהו... ראשית כל והכי חשוב. בתולה זה לא ממש הקרום מבחינה הגדרתית אולי כן( אז נשאלת השאלה מה ההגדרה של בן ולמה היא שונה...) אבל זה בכלל לא משנה הקרום(שעוד נדון עליו תיכף), זה משנה האקט. בתולה היא מישהי שלא קיימה יחסי מין. פשוט מאוד. קיימת יחסי מין? לא? אז את בתולה. כן? אז את לא בתולה. פשוט מאוד. שנית הדם? לא יודע זה כבר בנות הפורום יענו לך, תשובה שלי לא תהיה מספיק "מקצועית"...

לא יודעת אחותי........

לא היתה חדירה ממושכת ולא גמרנו ולא כלום אבל ירד לי טיפה של דם ואני מזה מבולבלת לא יודעת מה אני עכשיו בתולה מה......כן אני יודעת שאני נשמעת כמו ילדה קטנה.........

skay5

New member
את כן, יודעת אחותי

באם היתה חדירה או לא..או בפתח,, או ליד אציין בזהירות, שכדאי לקחת בחשבון שזה אפשרי ויתכן הכל, הימים יגידו היו דברים מעולם. שנה טובה!

מה ימים יגידו?

עבר לי ההלם הראשוני שכל מקרה.......אנירק לא יודעת איך להמשיך האם ללכת עד הסוף או לא.........

seeyou

New member
מזל טוב!

http://www.coolnurse.com/hymen.htm Many people are under the impression that the hymen is located within the vagina. It is not. It’s part of the vulva, the external genital organs. It’s located outside the vagina. The hymen is a layer of tissue, just like the tissue around the opening of your vagina that partially conceals the vaginal orifice ........................ Many girls and teens tear or otherwise dilate their hymen while participating in sports like bicycling, horseback riding, gymnastics or inserting tampons, or while masturbating. A girl may not even know this has occurred, since there may be little or no blood or pain involved when this happens. The tissues of the vulva are generally very thin and delicate prior to puberty. The presence or absence of a hymen in no way indicates whether or not a female is a virgin. * You are a virgin until you have sexual intercourse.* שנה טובה יוסי

seeyou

New member
יש גם חדשות טובות!

http://www.psurg.com/macleans2000.html Just like a virgin Surgeons restore hymens for cultural reasons and tighten vagina walls for better sex אם חשוב לך ויש לך הרבה כסף.... יוסי

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

לא נראה לי שאנחנו הכתובת לשאלה הזו מצטרפת למי שכתב והמליץ קודם על ביקור אצל רופא הנשים שלך שנה מופלאה שתהיה לך

lilaaa1

New member
תראי...

קרום הבתולים יכול להקרע מאלף ואחת סיבות, כאלו שלא קשורות למין, אפילו סתם מאירובי. לכן יש גם בחורות שלא יורד להם דם כלל ביחסי המין הראשונים. אם את בתולה נמדד באם קיימת יחסי מין- אם לא, את בתולה!

lilaaa1

New member
לגביי

הדם ,לא זה לא כמו במחזור ,רק כמה טיפות מקווה שעזרתי.

למעלה