שאלה דחופה..

Alice Kobain

New member
שאלה דחופה..

מי שהולך להופעה היום בראש העין פתיחת שערים ב22:00 או ב21:00? וזה מקום סגור? תודה

בצה17

New member
בקשה לי אליכם...

צלמו תמונות מההופעה!! אני אוספת תמונות מכל הופעה דרך הפורום המקסים הזה

immortal soul

New member
סיכום ההופעה בראש העין

הגענו לשם ב20:30 ועד 21:15 בערך לא נתנו לנו להיכנס. בכל מקרה בהתחלה זה היה נראה כאילו זאת הולכת להיות הופעה לבית ספר יסודי כי אחוז האנשים הקטנים שהיו שם עמד על 90% פחות או יותר... וגם לא היו הרבה אנשים שבאו. אחרי שנלחמנו כדי להיכנס לאולם הצלחנו, ובתוך האולם נלחמנו על החיים שלנו כי השומרים התעצבנו והתחילו ממש להרביץ לאנשים שמה ולהפיל אותם על הרצפה.. ב22:30 שייגעצ הועילו טובם לעלות לבמה, ויובל היה נראה מאוכזב מתמיד (ובצדק-אני הייתי בורחת משמה אם זה הקהל שהיה לי). הם התחילו עם ערוץ הילדים, אחרי זה משקאות חריפים (מפה לא בטוח שזה הסדר) אלוף בלפשל, אוי ואבוי, קשה לי לחשוב, עושה ביד, אין לי כוח, אינטרקום ("בלונדינית חמודה יושבת על האף, מכווצת את הבאר"), שחק את המשחק, נורית, זמן ניכר, מרלין מונרו, אבא עו"ד, את יפה (אחרי שכל ההופעה כמה ילדים נדנדו להם שישירו את זה), עוד שיר מהאלבום השלישי וניו יורק רפיח. בסוף ההופעה שהם ארזו את כל הכלים שלהם, פתאום קלטתי את שיקו עומד ליד הבמה וחותם ל3 ילדים, מה שהפך מהר ל30. בסוף ארבעתם התחבאו מאחורי המחסומים וחתמו לכולם, ואני הצלחתי להשיג חתימות מאספיס, אבי ושיקו (+חיבוק), ורק מיובל לא כי כשהגעתי אליו הוא החליט שאין לו כוח יותר לחתום, ועוד לפני זה כל שניה ממש דחפתי לו את הדף לידיים כדי שיחתום! אבל לא, לא רצה. שיהיה. סה"כ היה ממש נחמד, חוץ מכמות האנשים שהיו שם (לא נראה לי שהיו שם יותר מ80) וחוץ מכיתות ג'-ו' שהיו שם ולא הכירו אף שיר חוץ מאת השירים המוכרים. בחגיגית היה יותר טוב.. ואם כבר החגיגית אז המשוט מהחגיגית היה גם הפעם, ואחרי שחצי מההופעה מישהו נפנף עם המשוט (או יותר נכון, מנשה המשוטית הנחמדת
) יובל אמר "אתה יכול להפסיק לנפנף עם המשוט, אני לא הולך להכות פה אף אחד איתו" ואז הצטער על תקרית המשוט בחגיגית.. ובסוף ההופעה חתם להם על המשוט. בקיצור, לא היה שווה לשלם על זה 50 ש"ח, אבל סה"כ היה ממש ממש נחמד.. מה שבטוח-לראש העין הם לא חוזרים יותר. ראו עליהם שהם התאכזבו מהקהל (שגם היה ממש רדום ונזכר להתעורר רק בשירים המוכרים) וגם יובל ירד על מישהי ואמר שלמרות שהיא בכיתה ד' הוא מוכן לצאת איתה או משהו כזה.. מה שכן-אנחנו נזכור ליובל שהוא הבטיח לנו קולנוע בעיר

בצה17

New member
../images/Emo6.gif איזה מסכניםםםםם

וואי איזה פאדיחותת חחח אבל עדיין מצידי שיבואו רק תינוקות ואני אבוא להופעה ואהנה, אחרי הכל אני לא באה בגלל הקהל... וואי נשמע דווקא מצחיק ההופעה הזאת! חח איזה סנוב יובל כפרה עליוו צילמת אולי במקרה?? אה ואגב.. איזה משפט חכם יש לך בחתימה

immortal soul

New member
כן, היה ממש נחמד ../images/Emo13.gif

לא צילמתי, אבל חברה שלי צילמה ואם היא תסכים אני אעלה לפה תמונות.

בצה17

New member
אם תוכל להעלות זה יהיה ממש ממש

מצוייןן!!! גם אני אביא לכם עידכונים ואולי אפילו גם תמונות(אם אני אצליח להוציא מההורים שלי ת'מצלמה שסביר שלא כי היא ממש יקרה או שהשיג מחברה מצלמה) מההופעה בתאטרון יהלום ברמת-גן קניתי כבר כרטיסים
ולפי מה שהבנתי יש לי ולחברתי מקומות מצויינים וקרובים לבמה בגלל שמיהרתי להזמין

Alice Kobain

New member
גם אני הייתי בהופעה

נתנו הופעה סבבה לחלוטין, נהנתי מאוד, היו ערסים מעצבנים אבל לא נורא בכל מקרה יובל היה שיכור מאוד מאוד, לא מבואס אתה מתבלבל-שיכור
אחרי זה ערמה של ילדות בכיתה ד' רדפו אחריו, היה מצחיק בכל מקרה היה פנאן לחלוטין.
"אני בחור אנלוגי בעולם דיגיטלי" חחחח הוא קרע אותי

Michali17

New member
תמונות והפירוט שלי להופעה

אוקיי היה חבל על הזמן יובל במידה סבירה סטלן, באתי מוקדם נכנסתי והכרתי ת'שומר, נכנסתי ראיתי אותם עושים חזרות וכאלה... הופעה פרטית חחח, קיצר אחר כך היה חדר של שתיה חמה ויובל נכנס לשם אז ביקשתי מסמי (השומר) שיבקש ממנו להצלתם אתי, והוא הסכם אז הצטלמנו והא לא מבין מה אני עושה שם הרי כל המעריצים האחרים בחוץ, הוא עושה לי את ממועצת נוער ? אז אני אומרת לו לא, אז הוא (כאילו שוב הוא לא הבין) אז אני אומרת לו יש לי קשרים עם סמי והוא צחק, קיצר ביקשתי חתימה מאסף ואחר כך שעליתי לשבת שיקו ישב שם (זה כזה אולם כדורסל)ליד אסף ווביקשתי ממנו חתימה ואם אפשר לצלם אותם, אז הם הסכימו לאחר ההופעה יובל חתם לי ואבי, אוקיי עכשיו לכמה ציטוטים מיובל: " אני רואה שהבאתם משוטים, ושלטים יפה, אבל זה לא יעזור לכם אני לא מביא ת'משוט לאף אחד בתחת" "ובאותה הזדמנות אני מתנצל על התקרית" או משהו כזה.. "ראש העין עיר של 45,000 תושבים ואין לכם בית קולנוע אני רוצה לעשות מאמץ להקים לכם בית קולנוע, ראיתם את הסרט דוג' בול? איזה בטח לא שמעתם עליו" אבל מצאתם על מי לסמוך אני שניה אחרי שיורד מהמבה שוכח הכל" אוקיי אבל אל תחשבו שהוא ירד (על הקהל) או משהו כזה הוא היה מזה סבבה ואמר לו כמה כיף לו פה... עוד ציטוטים" אני מעכל שאנחנו בתוך האולם עם סלים וזה" אה ושכולם צעקו לו לשיר " את יפה" "את יפה" הוא אמר אני יודע שאני יפה" ובסוף כמו שציינתי הם חילקו חתימות וזה היו ממש אחלה בסוף ההופעה שהוא סיים לחתום ראיתי ראשונה שהוא הולך והלכתי אליו וכזה עשיתי לו (נגעתי לו בכתף) ואמרתי לו היה אחלה הופעה אז הוא אמר תודה תודה.. אה ולפני שההופעה התחילה אמרתי לו שהחולצות הקודמות היו יותר יפות והרגל שעכשיו על החולצה ממש סימפטית והוא צחק אה ואמרתי לו אכאילו אני מבינה שהם החליפו ת'חולצוץ כי כבר נגמרת 2004 והוא אמר שזה לא קשור לזה שנגמר זה פשוט שהם החליפו או משהו כזה.. אה ולפני זה השומר שאל אותי מי אלו (פאק איזו בורות) לא משנה אמרתתי לו (באותו רגע אבי ויובל היו שם) אז אמרתי לו זה יובל וזה אבי ופעם ליובל הייתה להקה קראו להטיטי מחפשת בית ואז בא אלון יהודה וכאילו יובל שמע אז הוא חחיך ולפני זה הבאתי ליובל ציור שצייתי של איזה מישהי פריקית יצא לי בנזונה ! וכתבתי תמשיכו לעשות מוזיקה טובה ממיכל אלמו וקהילת שייגעצ התפוז והכתובת :) אבל אין לו מחשב הוא אמר לי... וגם בטח אתם יודעים את זה כבר.. אה ואמרתי גם לאסף שיכנס אבל גם הוא אמר שאין לו מחשב.. קיצר וואי כמה שטיות אני כותבת... לא משנה צלש למי שקרא עד עכשיו קיצר אני עושה לאספיס בטח אתה לא זוכר ואז הזכרתי לו שבהופעה אחרת אני וכמה בנות קראנו לו ואיזה מישהי אמרה לו תתגרש! ואני אמרתי למה אפשר להתחלק אז הוא חחיך ואמר כן אני זוכר... טוב אין לי עוד מה לרשום אז אני פשוט ישים את התמונות

למה אתם לא מעלים לגלריות

שתהיו בריאים..
ככה התמונות לא סתם יעברו לארכיון
קחו לצומת ליבכם..

למעלה