שאלה דחופה!!!!!!!!!!!!!!

lital1000

New member
שאלה דחופה!!!!!!!!!!!!!!

מחר אני מנסה בפעם הראשונה לעשות עוגה עם ציפוי בצק סוכר,עכשיו אני לא מבינה איך מצפים את העוגה וזה יוצא כזה ישר וחלק,כי אני רואה גם עוגות שלא יוצאות חלקות,כך שזה לא מובן מאליו
 

brownie65

New member
צידה התחתון של העוגה תמיד חלק

יותר, לכן אני ממליצה להפוך את העוגה. אם לעוגה יש "כיפה" מלמעלה ישרי אותה בסכין. לאחר מכן, יש למרוח שכבה דקה של קרם כלשהו שידביק את בצק הסוכר לעוגה, אבל גם ימלא חורים ושקעים ויחליק את פניה. והבצק צריך להיות מרודד לא דק מדי. בהצלחה!
 
למעלה