שאלה דחופה...

k e r e n o r

New member
שאלה דחופה...

אני מנסה לעשות את העוגה הראשונה שלי לבד, ואין לי קורנפלור בבית, אפשר להשתמש בקמח בעת רידוד ה- RFM או באבקת סוכר אולי... תודה, קרן
 

הילה192

New member
למה בעצם לא על קמח?

פעם נתקעתי בלי קורנפלור, היה לי מעט אבקת סוכר והרבה קמח. רידדתי את הבצק על הקמח+מעט האבקת סוכר שנשאר ויצא מעולה.
 

לילית462

New member
באמת לא יודעת,

אני באמת לא יודעת, אני רק קוראת בכל מקום שאלו ההמלצות, אני יכולה לשאר שזה בגלל שלהוסיף לבצק סוכר קמח יכול לפגוע במרקם ובטעם שלו -היות וקמח הוא לא אחד מהמרכיבים בבצק. נראה לי הגיוני להשתמש באבקת סוכר או בקורנפלור שלא פוגעים בטעם של הבצק (הקורנפלור כן - אם משתמשים יותר מידי) הבצק מורכב מסוכר ומעמילני תירס (או משהו כזה) ולכן נראה לי "יותר עדיף". אולי אחת הבנות המנוסות תוכל להשיב על השאלה....
 
למעלה