שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.

חוחית22

New member
שאלה דחופה

שאלה דחופה
מצטערת שפותחת הודעה ולא משרשרת, אולם אני בלחץ והייתי שמחה לקבל את חוות דעתכן. אחרי מחזור אחד איקקלומין יצאה בשבוע שעבר בטא 6 ולאחר יומיים 74 התחלתי לשמוח אולם ביום ה' בערב לאחר ההכנות לשבת, החלו כאבי בטן עמומים ואיתם שינוי בצבע הפרשה לחום ורדרד, לאחר שנת לילה הכל עבר. בשבת בצהריים שוב אותו סיפור ולאחר מנוחה שוב חלפו הכאבים וההפרשות חזרו לגונן הטבעי. היום עשיתי בדיקת דם נוספת לראות את רמת הבטא. היום לא הלכתי לעבודה. בהיסטוריה שלי שתי שמירות הריון בשלב הרבה יותר מאוחר של ההריון. האם המנוחה יכולה לעזור, האם מה שצריך ליפול יפול? האם יש טעם במנוחה גם אם לא רואים דופק עוברי? אשמח לשמוע דעתכן.

העין ה 3

New member
לדעתי כדאי לנוח

שאלה דחופה
מצטערת שפותחת הודעה ולא משרשרת, אולם אני בלחץ והייתי שמחה לקבל את חוות דעתכן. אחרי מחזור אחד איקקלומין יצאה בשבוע שעבר בטא 6 ולאחר יומיים 74 התחלתי לשמוח אולם ביום ה' בערב לאחר ההכנות לשבת, החלו כאבי בטן עמומים ואיתם שינוי בצבע הפרשה לחום ורדרד, לאחר שנת לילה הכל עבר. בשבת בצהריים שוב אותו סיפור ולאחר מנוחה שוב חלפו הכאבים וההפרשות חזרו לגונן הטבעי. היום עשיתי בדיקת דם נוספת לראות את רמת הבטא. היום לא הלכתי לעבודה. בהיסטוריה שלי שתי שמירות הריון בשלב הרבה יותר מאוחר של ההריון. האם המנוחה יכולה לעזור, האם מה שצריך ליפול יפול? האם יש טעם במנוחה גם אם לא רואים דופק עוברי? אשמח לשמוע דעתכן.
לדעתי כדאי לנוח
כאבי בטן ושינוי בצבע ההפרשה יכולים להיות גם בזמן הריון. כך שאת בהריון עד שלא יוכח אחרת. לדעתי כדאי לך לנוח למרות שמבחינה רפואית רוב הרופאים לא יסכימו איתי. הרי מדובר רק ביום אחד כי היום תדעי את התשובה. לפחות אם חס וחלילה ... תדעי שעשית את המקסימום ולא יהיו לך רגשי אשמה על כך שלא נחת. מחזיקה לך אצבעות!!! ורדה

מסכימה עם ורדה

שאלה דחופה
מסכימה עם ורדה
שאם יש ספק, עדיף לנוח. אם לא יועיל בוודאי שלא יזיק. בינתיים כבר בודאי יש לך את תוצאות הבטא השלישית ואני מקווה שמרוב התרגשות שמחה שכחת לעדכן אותנו.... מקווה ומתפללת להשלשה ושבעוד כשבוע-שבועיים תוכלי לראות שק הריון יפה ודופק.

חוחית22

New member
מעדכנת

מסכימה עם ורדה
שאם יש ספק, עדיף לנוח. אם לא יועיל בוודאי שלא יזיק. בינתיים כבר בודאי יש לך את תוצאות הבטא השלישית ואני מקווה שמרוב התרגשות שמחה שכחת לעדכן אותנו.... מקווה ומתפללת להשלשה ושבעוד כשבוע-שבועיים תוכלי לראות שק הריון יפה ודופק.
מעדכנת
רק הבוקר קיבלתי את התשובה בטא 584 וואוו, קפץ המון. בכל מקרה היום כבר הלכתי לעבודה והתרוצצתי עם הילדים: מסיבות יום המשפחה וכאלה. בקיצור עדיין יש כאבי בטן עמומים, אם כי לא בכיוון של התכווצויות. הרופאה שלי טוענת כי הכאבים פסיכולוגים וכי אין טעם לבדיקה לפני שרואים דופק עוברי. מה דעתכן על האדישות הזו? אותי זה די מרגיז, היא הרי לא תצטרך להתמודד עם עוד הפלה וציפיה להיכנס להריון אם חס וחלילה... בכל מקרה תודה על התגובות.

העין ה 3

New member
איזה יופי!!

מעדכנת
רק הבוקר קיבלתי את התשובה בטא 584 וואוו, קפץ המון. בכל מקרה היום כבר הלכתי לעבודה והתרוצצתי עם הילדים: מסיבות יום המשפחה וכאלה. בקיצור עדיין יש כאבי בטן עמומים, אם כי לא בכיוון של התכווצויות. הרופאה שלי טוענת כי הכאבים פסיכולוגים וכי אין טעם לבדיקה לפני שרואים דופק עוברי. מה דעתכן על האדישות הזו? אותי זה די מרגיז, היא הרי לא תצטרך להתמודד עם עוד הפלה וציפיה להיכנס להריון אם חס וחלילה... בכל מקרה תודה על התגובות.
איזה יופי!!
שלא תבלבל במוח הרופאה הזאת. הכאבים הם לא פסיכולוגיים, הם נורמליים. לי היו בדיוק את אותם כאבים בשני ההריונות. הם עוברים אחרי כמה ימים או שבועות. אבל אני כן מסכימה איתה שאין טעם לבדיקה לפני שרואים דופק עוברי. תתאזרי בסבלנות - ושיהיה בהצלחה ורדה

מזל טוב זהיר!!!!!!! ../images/Emo48.gif

מעדכנת
מזל טוב זהיר!!!!!!!

איזה יופי, חוחית! הבטא הזו בהחלט מעודדת ומשמחת! כאבים פסיכולוגיים????????????? אני הייתי מחפשת לי רופא/ אחר/ת.......! זו בעיני לא סתם אדישות, זו אפילו חוצפה. אם תכנסי לפורום הריון אחרי טיפולים (ותתקבלי שם בברכות חמות) ותערכי חיפוש קצר, תראי שכאבים מכל מיני סוגים ודרגות בשבועות הראשונים הם נורמאליים ואמיתיים לגמרי. אין עדיין סיבה לדאגה. מקווה שבקרוב מאוד תראי דופק ותוכלי להרגע במעט. נכון, רק במעט, כי מי שכמוך חוותה כבר אבדן אף פעם לא ממש נחה על זרי הדפנה, עד שרואים את התינוק הבריא יוצא לאוויר העולם
(ואז רק מתחילות הדאגות האמיתיות)

מצב
הנושא נעול.
למעלה