אוקיי, אנסה להסביר
עכשיו ראיתי את הפרקים של שני ושלישי ביחד אז אני מקווה לא לבלבל.. כיילב נבחר לאיש השנה של איזה מגזין, ומתכננים איזו מסיבה לכבוד זה בבית של קירסטן (שהייתה בסוף הפרק). תריסה מחליטה להשאר בניופורט, עם ריאן. אדי, החבר של תריסה, מגיע מצ'ינו לבי"ס של ריאן ושואל אותו אם הוא ותריסה שוכבים, מריסה שם ושומעת את השיחה, ריאן אומר שלא.. אח"כ אחד המורים מעיף משם את אדי. אח"כ ריאן הולך למוטל של תריסה והם מבלים את הלילה יחד, ורואים את אדי למטה במכונית רואה את האור בחדר נסגר ומבין מה הם עושים שם.. סת' וסאמר - לא זוכרת משהו מיוחד איתם. אנה מודיעה לסת' שהיא עוזבת, חזרה לפיטסברג, הוא משוכנע שהיא עוזבת בגללו ובגלל הצהרת האהבה שלו לסאמר בפרק של יום שני (איזה יפה זה היה
). סנדי אומר לכיילב שהוא יהיה מוכן לעזור לו רק אם הוא יספר לקירסטן בדיוק מה קורה עם הדוד שון הזה, כי הוא לא מתכוון לשקר לה. כיילב אכן מספר לקירסטן. מריסה מנסה להיות ידידה של ריאן ולהסתדר עם תריסה אז היא מציעה שהם כולם ילכו יחד למסיבה לכבוד כיילב. ריאן אומר שלתריסה ממילא אין בגד מתאים. אח"כ ביום המסיבה מריסה מופיעה במוטל של תריסה, עם כמה שמלות שתוכל ללבוש, והן מגיעות למסיבה יחד. במסיבה: אנה מגיעה, בזמן שסת' מצטלם עם כיילב לאיזה מגזין, היא משאירה לריאן מכתב בשביל סת' ונפרדת מסאמר וריאן. סנדי אומר לכיילב שהוא מסדר לו משהו עם התובע המרכזי, שהוא יעלים עין אם כיילב יקנה בפעם הבאה עצים מספק אחר, לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה די עסקה לא חוקית, הוא לא הסכים ללחוץ לכיילב את היד וכיילב אמר "נו, אתה תמיד תופר עסקאות ללקוחות שלך", וסנדי אמר "רק שבדר"כ הלקוחות שלי הם האשמים, לא אני"... קירסטן רואה אותם. אדי מגיע למסיבה הזאת, ופשוט הורס את המסיבה! הוא מתחיל ללכת מכות עם ריאן, דוחף אותו לבריכה, ואז סנדי מעיף משם את אדי... תריסה המומה, אחרי המסיבה היא מגיעה לבית של מריסה להחזיר לה את השמלה ואומרת לה שהיא מצטערת שהיא לא תוכל אפילו לשלוח את זה לניקוי יבש לפני שהיא עוזבת. אה, המכתב של אנה היה בז'קט של ריאן, והוא כמובן נרטב והדיו נמחק כשריאן היה בבריכה... הוא מביא אותו אח"כ לסת', שמצליח להבין משם רק כמה מילים כמו "אני אוהבת אותך" ואומר שזה סימן שאנה אכן עוזבת בגללו, ולא כמו שהיא טענה שזה בגלל משהו אחר. הוא אומר לסאמר שזה פשוט שהיא ידידה שלו, והוא לא רוצה שהיא תעזוב בגללו, והיא אומרת לו "אז לך. תעצור בעדה" והוא מנשק אותה והולך. סצינות סיום: בשדה תעופה - סצינה ממש יפה של אנה וסת'... היא אומרת לו שהיא כתבה לו שהיא אוהבת אותו כידיד, שהיא בעצם מתגעגעת לפיטסברג, שהיא לא ממש מצאה בית בניופורט... וכל השאר צריך לראות, את המבטים, סצינה ממש עצובה ומתוקה. קירסטן אומרת לסנדי שאבא שלה סיפר לה מה הוא עשה, והיא לא רצתה לערב אותו בזה... הוא אמר לה "אל תדאגי, אם מישהו ישים אותך באזיקים, זה יהיה אני" זה היה חמוד... והפרק מסתיים בזה שריאן מגיע למוטל ורואה את החדר של תריסה ריק ומבין שהיא עזבה... מקווה שלא שכחתי כלום. פרק יפה