שאלה דחופה!!

a_goa

New member
שאלה דחופה!!

יש בNETACTION הצעה על מכשיר של lexmark x-73 המכשיר עצמו הוא גם מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום המחיר הוא 1000 שקל האם זה שווה את הכסף? האם המכשיר אמין? ואיך הוא בהדפסות ?

noa_f

New member
תבדוק מחירים של ראשי הדיו

זו לרוב ההטעיה של לקסמרק, המכשירים זולים מאוד - התחזוקה מאוד יקרה. אני לא מתקרבת יותר למוצרים שלהם! ראשי הדיו עולים כמו המדפסת ואין תחליפיים. לגבי הסורק: מעולם לא שמעתי על איכותו, וגם זה אומר משהו מן הסתם. תניח שהוא בינוני.

yhh

New member
תחלפים ורק תחלפים

להווה ידוע שהכסף הגדול הוא מהדיו ןלא המדפסת לכן המחרים בתחת של המדפסות. אני קונה דיו תחלפי ברשת (נדמה לי) דו יו דו והדיו מעולה . תנסה.

noa_f

New member
תחליפים לדיו של לקסמרק?

איפה מצאת? אודה לך אם תצרף לינק.

yhh

New member
תחלפים

הכתובת של האתר http://www.dmo.co.il/dealsmain.asp

כעיקרון , בכל מוצר כלשהו

כאשר הוא All In One אז הוא רגיש יותר לתקלות. ככל שיש לך יותר מרכיבים במכשיר אז הסיכוי לתקלות גבוהה יותר. אם תזכר , לפני כמה שנים היה בחנויות החשמל מוצר שהוא היה שילוב של טלויזיה ווידאו ביחד. במבט ראשון זה נראה כרעיון נהדר , אבל בגלל הסיבה של All In One הוא לא תפס , כי במקרה רגיל של טלויזיה לחוד ווידאו לחוד , אם הוידאו מתקלקל אז אתה עדיין יכול לראות טלויזיה בזמן שהוידאו בתיקון. אותו דבר לגבי המכשיר שראית. זה נחמד למשרדים שיש להם בעיה של תקציב ומקום. זו לפחות דעתי. אמיר.

noa_f

New member
לא רק למשרדים

זה מצוין גם לבתים - שם תמיד יש בעית מקום! הבעיה היא המיסוי הגבוה בישראל, כי ממסים מכשירים כאלה כמו פקסימיליות ולא כמו מחשבים, בגלל אופצית הפקס. אני יודעת שאלו של HP נחשבים לטובים.

למעלה