שאלה דחופה

שאלה דחופה

יש לי ימים בהם קיימת הצטברות מוזרה מאוד של אירועים שליליים. לא תגידו אירוע אחד או שניים. אני מדברת על ימים בהם כל מה שיכול להשתבש - אכן משתבש. החל מחלום רע, דרך פספוס של אמצעי תחבורה, נפילה של חפצים עלי (משום מקום), ראיון עבודה גרוע, תחושה פיסית גרועה, כסא שבור שבמקרה ישבתי עליו (ולא שמתי לב עד שכבר היה מאוחר), מזון מקולקל, ומה לא. וכל זה ביום אחד. (במקביל לזה אחותי דווקא זכתה באותו היום באיזה פרס. והחיים שלה די הפוכים משלי). והשאלה היא - מאיפה זה בא ? אפילו שאני משתדלת לחשוב חיובי, יש איזה שלב במהלך היום הסהרורי שאני כבר ממש מתייאשת. ולא נראה לי שזה בגלל שאני רעה לאנשים או משהו כזה.. למה זה קורה ?

Swicca

New member
או קיי..

תשובה מאגית לחלוטין. מאגיה זה בעצם יצירת המציאות. במידה ואת חושבת חיובי אבל עדיין מצפה לתוצאה שלילית.. מה תקבלי?! תוצאה שלילית בכל זאת. אם את רוצה את דעתי הכנה, את צריכה לא "לא לחשוב על שלילי" אלא במקום "לשים דגש על החיובי". למשל היה לך יום מסריח, אז במקום להיות תקועה בכמה נוראי זה היה, לחשוב על אותם רגעי אושר קטנים. במקום לצפות שהכל השתבש, לקחת בחשבון שזה גם יכול מצד שני לצאת מאוד חיובי. בסופו של דבר פשוט לחיות את הרגע, ולהשקיע בו כמה שיותר, מאשר לחיות במה שעדיין לא קרה. 3: יום טוב.

nepthys

New member
בדיוק מה שאני חושבת

מאגיה לא מוגבלת רק לטקסים, אלא גם לצורת חשיבה אחרת. בסופו של דבר מדובר כאן בכוח שמגיע מהנפש. רוב האנשים שמאמינים שהם "מקוללים" או שיש להם מזל רע, לרוב עושים זאת לעצמם מבלי לשים לב. לא צריך ללכת לשום מקובל, רב, מכשף וכו'. הכל מתחיל ונגמר באיך האדם חי את החיים שלו ואיך הוא מסתכל על המציאות. הכרתי אנשים שלא למדו כישוף מעולם אבל כל החיים שלהם לוו בהמון מזל והצלחה. למה? כי הם חשבו בצורה מאגית, הם ידעו שאם הם יחלמו ויאמינו בעצמם, הם יגיעו למטרות שלהם. כוח הרצון שלהם היה חזק יותר מכל מכשול. באותה מידה יש אנשים שכל הזמן מחפשים את הרע, את חצי הכוס הריקה. והם פשוט מקלקלים לעצמם את החיים. מכשף טוב יודע לא רק לעשות טקסים אלא לחיות את היומיום שלו מתוך אמונה בעצמו ובכוחות שלו.

למעלה