שאלה דחופה

Miss T B

New member
שאלה דחופה

ביתי טסה לתילאנד ב 15 לאפריל .ואמרו לה שיש שם יתושים גדולים והסנו שלנו לא עוזר .מה לקחת שיהיה נגד עקיצות של יתושים.

נגד עקיצות

שמן ציטרונלה פועל מצויין נגד עקיצות, בעיקר עם משלבים אותו בכמויות הנכונות עם לבנדר ולמון גראס. כמובן שהשימוש בשמנים על העור לא בצורה ישירה, יש למהול אותם. בהצלחה.

0 אור 0

New member
ושמן נוסף שעוזר מאד בהרחקת יתושים

הוא שמן הגרניום (ובאתותה אזהרה של שימוש עם שמן נושא כמובן)

0 אור 0

New member
לוקחים מעט שמן נושא

למשל שמן חוחובה (אפשר גם שקדים אבל ההעדפה האישית שלי למה שאני מורחת על הפנים בלילה היא חוחובה), מוזגים לצלוחית זכוכית קטנה או לכף היד, בתוכו מטפטפים מספר טיפות מהשמנים הרצויים (שסך כל הטיפות מכל הסוגים לא יעלה על 5-6 טיפות) ומערבבים עם האצבע - אפשר רק גרניום, ואפשר לערבב גרנים עם לבנדר ומרווה או משהו לימוני. התערובת מרחיקה יתושים למשך כארבע שעות, ואז צריך לחדש. אפשר לערבב גם בבקבוק זכוכית קטן כשמטיילים כמה ימים, אבל זה יותר אפקטיבי בערבוב על המקום. אם את צריכה לקנות את השמנים במיוחד, אז יתכן שעדיף לקנות תערובת מוכנה ממי שעיסוקו בכך (גם התערובת יותר מקצועית, וגם השמנים מאד יקרים למי שאינו מנצל את כל הכמות)

Miss T B

New member
אבל איך למהול

כמה טיפות מכל דבר ?ופשוט למרוח על כל העור.

אז ככה...

לצערי לא אוכל לכתוב את הפורמולה המדוייקת (זו הפרנסה שלי...) אך תוכלי לפנות אליי במייל האישי או לסלולרי ואנסה לעזור (-:

וגם

הפחיתי מהסטרס בתור אחת שטיילה בשנה שעברה במשך חודש וחצי עם כל משפחתה (3 ילדים ובן זוגי) בתאילנד היא מאוד מערבית ותיירותית ונקייה להפליא ואנחנו נתקלנו ביתושים רק באזור מסוים בצפון בטיול ג'יפים שעשינו, והמקומיים הנחו אותנו ללבוש בגדים ארוכים ולשמור על חדרים סגורים ורשתות סגורות...ועבר בשלום. דרך אגב, בכל בית מרקחת מקומי יש לקנות אלתוש מקומי, בזול, כך שאין מה לדאוג יותר מדיי (תאילנד, זה לא העולם השלישי כל כך...) שלבתך יהיה טיול מהנה ושתחזור הביתה בשלום! תמי

למעלה