שאלה דחופה

שאלה דחופה

מחר ב 8 בבוקר אני צריך להיות בהאצל 23 בית גלובס-איך אני מגיע לשם באוטובוס קונקס\אגד? אני בא מאשדוד-מתי אני צריך לצאת כדי להגיע לשם מוקדם? תודה

Shark Alarm

New member
עניתי לך בפורום תחבורה ציבורית ../images/Emo26.gif

קו 282 מאשדוד לראשון בשעה 5:50, אחריו יש את אותו קו בשעה 7:35

שארק אלרם... יש לי כמה שאלות אליך

למה הכינוי שלך מסומן באדום בולט ? למה אתה עונה על מלא שאלות ועוזר כל כך להרבה אנשים ? אתה גם עונה לרוב בפורום תחבורה ציבורית, האם אתה שכיר של 'תפוז' ? אתה מקבל משכורת מתפוז ? זאת פרנסתך? ואם כן, האם היא מספקת את צרכיך החודשיים ?

Shark Alarm

New member
סימבה פרינס.. יש לי כמה תשובות אלייך ../images/Emo26.gif

אבל לפני שאני אענה על השאלות שלך, אני לא יודע אם אתה ציני או רציני. (שים לב שגם ההבדל בין שתי המילים הללו היא האות "ר"). אבל בכל זאת אני אענה. 1. הכינוי שלי מסומן באדום בולט מכיוון שהמנהלות של הפורום מצאו לנכון לעשות כך. אם אתה מעוניין לדעת למה- שאל אותן. 2. אני עונה על שאלות שאני יודע עליהן את התשובה ויש לי עניין בהן (אם זה על הקורס רענון נהיגה שנשאל פה, אם זה על דרכי הגעה בתחבורה ציבורית לעיר ובתוך העיר). ואם לא בשביל זה נועדו הפורומים- לענות על שאלות- אז עבור מה נועדו הפורומים
3. אני בטוח שגם אתה לא גולש רק בפורום "ראשון לציון" אלא בעוד פורומים (אני לא מתכוון לבדוק את זה). ובטוח שאתה רושם שם הודעות ועונה על שאלות ששואלים שם- מה לעשות זאת התנהלות תקינה של פורומים- יש אנשים ששואלים שאלות, ויש אנשים שעונים עליהן. 4. לגבי "שכיר של תפוז" ו- "קבלת משכורת מתפוז" תעשה לשנינו טובה, אני מתכוון לא להגיב על זה, כי אני בטוח ששנינו יודעים את התשובה וזה מה שגם גרם לי להטיל ספק באמיתות השאלות שלך (אבל למרות זאת עניתי על השאלות ברצינות).

הייתי רציני ולא שאלתי כלום בצחוק..

אתה תמיד נמצא שם לענות על שאלות שתכלס להרבה אנשים אין כוח לענות ונכון גמאני גולש בעוד פורומים ועונה, אבל בצורה מקרית לחלוטין ולא נמצא בפורום כלשהו כדי לענות על שאלות כל הזמן.. ואתה עושה את זה ואם אתה לא מקבל על כך משכורת אז רצוי שתקבל כי אתה עושה עבודה מצוינת זה הכל.. לא באתי ללעוג לך אם כי להפך אם חשבת שהייתי ציני אז ממש לא, רציני במלוא מובן המילה.

זה רק מעצים את העבודה שאתה עושה..

ההודעה הזאת באה בפליאה לשרשורים שלך וההשקעה שלך, כל הכבוד ולכן אני רוצה לציין ואני פונה לתפוז בפניה נרגשת ואני מקווה שכל חברי הפורום ירתמו ויתמכו בהודעה הזאת בשרשור ארוך ומלא אייקונים ששארק אלרם צריך לקבל משכורת כעובד שכיר ב'תפוז אנשים'.

למעלה