שאלה/דיון/וואטאבר

פולי3

New member
שאלה/דיון/וואטאבר

מה השיר סיום/פתיחה שאתם הכי אוהבים ? שלי- Change The World- הוא פשוט הכי מתחבר כשכתוב למטה "אינויאשה" לכתוביות
הוא פשוט מעולה. מעולה
. נאמ. והשיר סיום- סתם הקודם, כי זה נורא עצוב \:

PakoLina

New member
אוקיי.. אני ראשונההה! יאי

שיר פתיחה: צ'יינג' דה וולד שיר סיום - אני מתלבטת קשות בין מיי וויל לבין פוקאי מורי >.< הזמרת של איי אם שרה נורא >.<

RaVeN IYI

New member
חחח קטע

כבר כתבתי בהקשר אחר, אבל w/e שיר פתיחה- גריפ שיר סיום- שינג'וטסו נו אוטה חח ומיי וויל אני מושפעת, אני יודעת את כל המילים בעל פה
כמעט את כל "איי אם", את הפתיחה של אינויאשה "צ'יינג' דה וורלד" ו"פוקאי מורי"=) עצוב אה? ועדיין חושבת שתורידו את גריפ!! או שתחכו ל96-127=/

y a m i girl

New member
עצוב?|מדוזה|../images/Emo82.gif

אני יודעת את כל השירים מהסדרה בעלפה! זה עצוב>< המ... השיר סיום שאמרת הוא לא החמישי במקרה נכון?*חלחלה* הוא היחיד שאני לא יודעת, שיר הסיום החמישי, לא זוכרת איך קוראים לו אפילו, הוא נוראי אני ממש ממש לא אוהבת אותו><

מסכימה בכל ליבי עם פקולינה....

אני מעדיפה את מי וויל על פויקאי מורי....מתה המלים של מי וויל... רגשות אמיתיים תמיד עשו לי את זה...

ZuzuGirl

New member
לדעתי...

כל השירים יפים...אבל אם צריל לבחור אז: שיר פתיחה Chage the World שיר סיום-Every Heart אבל גם השירים של הסרטים יפים!

y a m i girl

New member
גריפ../images/Emo99.gifקאם../images/Emo99.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

יו! שחכתי להוסיף אותו לרשימה שלי!
דמיינו שהוא שם

sintesis

New member
טוב הכי יפים הם MY WILL וCHANGE THE

טוב הכי יפים הם MY WILL וCHANGE THE WORLD. לא יודעת אם זה קשור לזה שאלה היו הראשונים או לא. את שיר הסיום האחרון שהיה היה עוד נסבל, ואת אלה שיש עכשיו אני לא אוהבת בכלל בכלל..

FireZeroX

New member
פתיחה: Change סיום: My Will

גם אני התלבטתי קשות בין פוקאי מורי למיי ויל והגעתי למסקנה שמיי ויל יותר טוב, יש בו יותר קופצניות, הוא יותר נוגע, ויש גם יותר משמעות במילים...

Sakura Kinomoto

New member
אני!!~.^

השיר פתיחה הכי אהוב עליי זה change the world והסיום הכי אהוב זה fukai mori אם ככה כותבים את זה....

סאנגו

New member
אני אוהבת את כל השירים!!!

אבל השיר סיום שאני הכי הכי אוהבת זה Come והשיר פתיחה Grip!

Trouble Girl

New member
אני רוצה לאחל לכולם צפייה

נעימה באינויאשהה(למרות שאין סיכוי שזאת לא תיהיה צפייה נעימה...בטח בלבלתי לכם ת'מוח..) בקיצור עוד מעט מתחיל הפרק אז לכולם כמו שאמרתי צפייה נעימהההההההההההההההההההההה(-:

L 0 L

New member
אני

שיר פתיחה אהםםם שניהם נחמדים ... ושיר סיום ..גם קשה אהבתי את כולם אבל MY WILL נרא לי הכי אהבתי..

איררון

New member
אמממ...

השיר פתיחה האהוב עלי הוא I AM משום שהשיר יפה. הזמרת שרה גרוע
והשיר סיום האהוב הוא MY WILL פשוט שיר מדהים

y a m i girl

New member
המ...|מדוזה|../images/Emo82.gif

פתיחה- גריפ(הרביעי), ציינג' דה וורלד... סיום- פיוקאי מורי, היטאזורה נו קיס (השישי)... נראה לי שאלה האהובים ביותר

למעלה