שאלה דיי חשובה ......תקראו

MCS ONLY LOVER

New member
שאלה דיי חשובה ......תקראו

אני יניב בן 20 ויש לי בעיות שדיי מציקות לי ..... בגיל 14 , כשאני שוקל 75 ק"ג החלטתי שאני עושה דיאטת רצח ( עד עכשיו אני לא מבין איך הצלחתי לעשות זאת זאת אבל עשיתי זאת ), ורזיתי 25 ק"גבמשך חודש וחצי . מצד אחד זה טוב שרזיתי ומצד שני לא טוב בגלל שאני יודע שזהו השלב בו הגוף שליהיה אמור להתפתח ואני דפקתי אותו בכך שלא הייתי אוכל והייתי עושה בוקר-ערב ספורט והייתי מרזה בטירוף ..... אז הבעיות שלי הם : 1) עד עכשיו שאני אוכל משהו אני ניתקף פחדים על כך שאני לא הייתי צריך לאכול וכאלה ...ואני מפחד לאכול ..... מה אני יכול לעשות לגביי הבעיה הזאת .... 2) אני בן 20 ושוקל 58 ק"ג והגובה שלי הוא : 1.67 .. יש מצב שאני אגבה עוד ?? 3) יש לי בעיה כזו שאני אוכל מסודר ... 3 ארוחות קטנות ביום ונישנוש פה ושם ואני משמין בטירוף .....ואז שוב אני ניכנס לבלבלה וניכנס לפחדים וכאלה ... *יש לציין שאני משמין ומרזה בקצב מסחרר ... *יש לציין גם שאני לא מקיא ...... מקווה שתעזרו לי .... יניב .

MCS ONLY LOVER

New member
עוד משהו .....

אני כרגע רזה אבל יש לי בטנון כזה קצת מדלל ואנמי מבצע כפיפות בטן וכל תרגילי בטן שקימים אבל הדבר הזה לא יורד מה עושים ?

תשובה דיי חשובה

יניב, שש שנים אתה ב"בלבלה", אתה צריך עזרה מצוות רב מקצועי שכן עושה רושם שהבעיה היא לא רק תזונתית ויש לטפל בשורש הבעיה אחרת תגרור אותה עוד שנים מספר וחבל.

למעלה