Amit Enchanted
New member
שאלה דיי טיפשית..../images/Emo163.gif
לאחר שטעמתי אצל חברה את קציצות הקינואה, עדשים ופסטו של זוגלובק ומאוד מאוד נהנתי מהן, קניתי חבילה שלהן. הכנתי לעצמי בטוסטר אובן, ומשום מה זה יצא יחסית יבש ומתפרק יותר בקלות. ניסיתי לאפות אותן על חום נמוך יותר ועדיין הן יצאו יבשות וקלות לפירוק. איך נמנעים מהפירוק וההתייבשות שמאוד פוגמים בטעם? תודה.
לאחר שטעמתי אצל חברה את קציצות הקינואה, עדשים ופסטו של זוגלובק ומאוד מאוד נהנתי מהן, קניתי חבילה שלהן. הכנתי לעצמי בטוסטר אובן, ומשום מה זה יצא יחסית יבש ומתפרק יותר בקלות. ניסיתי לאפות אותן על חום נמוך יותר ועדיין הן יצאו יבשות וקלות לפירוק. איך נמנעים מהפירוק וההתייבשות שמאוד פוגמים בטעם? תודה.