שאלה דיי טיפשית..

Amit Enchanted

New member
שאלה דיי טיפשית..../images/Emo163.gif

לאחר שטעמתי אצל חברה את קציצות הקינואה, עדשים ופסטו של זוגלובק ומאוד מאוד נהנתי מהן, קניתי חבילה שלהן. הכנתי לעצמי בטוסטר אובן, ומשום מה זה יצא יחסית יבש ומתפרק יותר בקלות. ניסיתי לאפות אותן על חום נמוך יותר ועדיין הן יצאו יבשות וקלות לפירוק. איך נמנעים מהפירוק וההתייבשות שמאוד פוגמים בטעם? תודה.
 
אני אישית מכינה אותן במיקרו

וזה יוצא מאוד טעים (בניגוד להרבה דברים קפואים שלא שורדים יפה את המיקרו). ניסית להכין ככה?
 
למעלה