שאלה דיי פשוטה איך מעשנים נרגילה?
T TiKiMAN New member 3/3/05 #2 האם הכוונה היא: 1-איך הנרגילה עובדת 2-יענו איך פותחים נרגילה ומתחילים לכייף..
I i dooo New member 3/3/05 #3 תחשוב שאתה אוכל מקרוני.... ואז יש לך מקרוני אחד ארוך כזה...ותעשה בדיוק לצינור של הנרגילה מה שהייתה עושה למקל מקרוני.... ----פשוט שואב אליך את האויר של הנרגיל..
תחשוב שאתה אוכל מקרוני.... ואז יש לך מקרוני אחד ארוך כזה...ותעשה בדיוק לצינור של הנרגילה מה שהייתה עושה למקל מקרוני.... ----פשוט שואב אליך את האויר של הנרגיל..
T TiKiMAN New member 4/3/05 #5 ../images/Emo45.gif ורצוי מאוד שתתאמן הרבה על מקרוני, זה עוזר בסחיבה =]
ג גחנון סטייל New member 5/3/05 #7 ותשתדל לא לקחת לראות אלא להשאיר הכל בחלל הפה...כי אם תקח כמות כזאת של עשן אתה תחנק )
I i dooo New member 6/3/05 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T TiKiMAN New member 8/3/05 #10 ../images/Emo7.gif -עושים צחוק מאירוע טראומטי שקרה לי בשלב מוקדם של החיים והשפיע על מהלכם הסדיר לאחר מכן...שונא אותכם גרמתם לי לבכות!!!
../images/Emo7.gif -עושים צחוק מאירוע טראומטי שקרה לי בשלב מוקדם של החיים והשפיע על מהלכם הסדיר לאחר מכן...שונא אותכם גרמתם לי לבכות!!!