שאלה די דומה לשאלה מלמטה, ובכל

Esmena

New member
שאלה די דומה לשאלה מלמטה, ובכל

זאת שונה. תיראו, אתם יכולים לסקול אותי באבנים, אבל לי יש רק את o.k comfuter. כן,כן,מודה ומיתוודה. האלבום הזה ידוע כטוב ביותר שלהם.יום ההולדת שלי מתקרב, ואני תוהה, האם בכלל כדאי לקנות אחד מהאלבומים האחרים? אם כן,איזה אלבום הייתם ממליצים למי שיש לה רק את או.קיי?

אני רואה את o.k comfuter. כאלבום

מעבר בין סגנונות. השאלה היא האם את מעדיפה את רדיוהד "האלקטרונים" או את רדיוהד "הרוקיסטים". ברגע שתחליטי את זה לא תהיה לך שום בעיה בבחירה כי כל האלבומים של רדיוהד בלי קשר לסגנון, פשוט מעולים ברמה כזאת שלא ניתן לקבוע אם שיר מסויים עולה על אחר. אבל זו רק דעתי... כך שמה שאת באמת צריכה לעשות זה פשוט ללכת לחנות דיסקים ולהאזין.

power play

New member
אם ברוקיסטי חפצת

את THE BENDS לקחת.. את לא תתחרטי..ד"ר פישר..זה בדוק!

Esmena

New member
תודה רבה, אך קל וצפוי מדיי

אני מדברת על אלבום טוב כהגדרתו. אני שואלת אם אני באמת צריכה אלבום של רדיוהד חוץ מאו.קיי קומפיוטר? ******* היום פגשתי את חברה הכי טובה שלי , והיא הביאה לי לשמוע את The Bends . אני חושבת שהמוזיקה שם הרבה פחות מתוחכמת מאשר באו.קיי. חלק מהשירים נשמעו כמו שירים משובחים מאוד-מאוד-מאוד של אואזיס. לעומת זאת, "פייק"...סירב לצאת מהראש שלי לשלוש שעות לפחות. אגב אני גם מאוד אוהבת את הקליפ .

root

New member
את יודעת מה זה מזכיר לי?

צר לי לומר אבל את השאלות המטומטמות של "נו, צריך עוד אחד?"... מה זה צריך להביע? צריך עוד אלבום?... יש כזה דבר רוצה. היופי ברדיוהד, שאף אלבום לא דומה לקודמו... הם מתחדשים ומחפשים כל הזמן משהו חדש שירגש אותם... ווואלה, לדעתי ד´ה בנדס, הרבה יותר מתוחכם מכל כיוון שלא תסתכלי משירי הבריט רוק האחרים מאותם השנים לפחות... אם חשקה נפשך בבריט רוק מהסוג שמציע אואזיס, דאבס, אלבו, אמברייס, סאות´ (אופס!), קולדפליי, מיוז, טינדטיקס וכו´ וכו´ וכו´... משהו שאולי מזכיר מורכבות של אוקיי, לדעתי יכול להיות בק (הגאון), משהו קצת יותר מלודי אולי אילז (ביוטיפול פריק... אלבום נפלא וליריקס נפלאים עוד יותר..). וד´ה בנדס לא סתם אלבום טוב בהגדרתו, אלא גם בתכל´ס שלו. הוא מעולה. חוץ מזה, נראה לך אנשים פה אובייקטיבים?.. זה פורום רדיוהד.

Esmena

New member
דומני שלא הבנת משהו עקרוני

"שירים משובחים מאוד מאוד מאוד של אואזיס" זה משהו רע.

Her Circulation

New member
מוסיקה מתוחכמת ? לא מעניין

מוסיקה יפה - כן אואזיס ? המילים עושות את ההבדל מה עוד שלפחות חצי מהשירים בדיסק לא דומים כלל לסגנון אואזיס.

rachelmerav

New member
the bends

היום מינגלתי אם כמה מוסיקאים שהם חברים של אח של חברה שלי. אקיצר ישבנו ועשינו ג´אם סשיין. פתאום התחלנו לעשות עיבודים מגניבים לשירים בדה בנדס. אקיצר כיף

Esmena

New member
נדמה לי שאני מתחילה לגלות קשרים

בין דה בנדס ליום העצמאות...

השיר הכי

טוב ב- the bends זה לדעתי (וגם ללא ספק) street spirit הסיבה לכך שרדיוהד אחת מהלהקות היותר אהובות עליי .

hospital_food

New member
אוקיי קומפיוטר VS דה בנדס

זו השאלה הכי נדושה בקרב מעריצי רדיוהד לדעתי זו השאלה הכי קשה שיש. בקומפיוטר יש 3 שירים שאני פשוט לא יכול לוותר והם השירים הכי יפים של רדיוהד לדעתי( נו סופרייס, פרנואיד אנדוריד, אקסיט מיוסיק). בדה בנדס אני ממש לא יכול לוותר על אף שיר, כל שיר שם חזק, בקומפיור יש מעט נפילות. דה בנדס מנצח מבחינתי...

למעלה