שאלה די דחופה לתשובתכם אודה

שאלה די דחופה לתשובתכם אודה

רוצה להכין לחג מהיום קינוח שמורכב משערות קדאיף וקרם דיפלומט (פרווה -חלב סויה וקצפת של השף הלבן) אך לא אעשה אותו היום אם תגידו לי מנסיונכם האישי שקרם כזה אינו שורד הקפאה של שבוע, שבוע וחצי.
כל החומרים כבר על השיש ופתאום נפל לי שאני חייבת לשאול. לכן זה דחוף..

תודה מראש ושנה הכי טובה לכולם
 

bali

New member
מנהל
קרם פטיסייר לא עומד טוב בהקפאה

ומכיוון שמדובר בקרם המבוסס על פטיסייר - לא הייתי מכינה אותו ומקפיאה. אין לי נסיון עם קרם כזה בגרסת פרווה אבל לא הייתי מהמרת עליו.

אולי יענו גם כאלה עם נסיון בגרסת הפרווה שלו.
 
למעלה