שאלה די דחופה

terra2

New member
שאלה די דחופה

קניתי משהו מאיבי בפעם הראשונה בלי להתכתב קודם עם המוכר עכשיו, איך אני יודע תוך כמה זמן מגיע המוצר? ואיך אני יודע אם הסכום שאשרתי ירד מpay pal (לא שמתי כסף בפיי פאל כלומר, ראיתי שרשום לי שמה ליד המוצר שקניתי מינוס המחיר וcomplete) זהו, מקווה שאצליח

Nunatak

New member
הכנסת כרטיס אשראי לPAYPAL?

אם כן - לחצת על "PAY NOW" וביצעת את התהליך? במידה והתשובה כן - אז שילמת והחיוב ירד מכרטיס האשראי שלך. כדי לדעת יותר כדאי שתשים כאן לינק למכירה.

Nunatak

New member
עשית טעות.

קודם כל, מעבר לעובדה שאני לא הייתי קונה מוצר כזה(או מוצרי היגיינה אישית בכלל) דרך האינטרנט, בטח שלא מחו"ל ועוד בebay... המוכר ציין שמחיר המשלוח שרשום במכירה הוא לארה"ב בלבד. זאת אומרת שמחיר המשלוח לישראל גבוה יותר ממה ששילמת, והיית צריך ליצור איתו קשר לפני שקנית את המוצר. וזה עוד לפני שבדקת אם מותר לך לשלוח דבר כזה בדואר או להכניס את זה לארץ. בכל מקרה המוכר ציין שהוא יצור קשר עם הקונה לפני משלוח המוצר, ככל הנראה שהוא ידרוש ממך לשלם תוספת כסף עבור המשלוח לארץ או שירצה לבטל את המכירה והפידבק הראשון שתקבל בebay יהיה שלילי. אני מקווה שלפחות שילמת על ביטוח.

terra2

New member
ביטוח??

רשם שמה שהמשלוח לחול יהיה 8 דולר לפי מה שהבנתי ולמה לא לקנות מוצר כזה? שאי אפשר להשיג בארץ...

terra2

New member
כנראה שאצתרך לגלות בעוד שבועיים

כשאחזור הביתה מהצבא.. מה יהיה הגורל בדבר..

Nunatak

New member
שבועיים?!

אתה לא עושה הזמנה באיביי ונעלם מהבית וגישה לאינטרנט למשך שבועיים!

terra2

New member
לא מכרתי משהו... קניתי ואם זה לא יגיע ויעשה

בלאגן כנראה שאצתרך אז.. לנקוט צעדים אין ממש מה לעשות שיש לי שירות צבאי שלא מאפשר לי כל כך להיות בבית

terra2

New member
וואי מקווה שלא יהיה בעיות

hello- I will be shipping Foam Tuesday, Sunday and Monday the post office will be closed due to holiday. Shipping will cost $7.00 more for international shipping. Please add $7.00 to my account at רשמתי לו בתגובה ששילמתי לו כבר 8 דולר על המשלוח

Nunatak

New member
אתה צריך לשלם לו עוד 7$.

זה כתוב בפירוש במכירה(שהיית אמור לקרוא, אבל כנראה שויתרת לעצמך), משלוח בינלאומי ידרוש תוספת תשלום. את היית אמור לברר מהו הסכום המדויק, לא בדקת - עכשיו תשלם.

terra2

New member
הוא רשם שמה בבירור שהמשלוח הבינלאומי זה 8 דול

דולר ובגלל זה הוספתי שמונה דולר על ההתחלה

terra2

New member
טוב נפלתי, קיצור איך מוסיפים עוד 7 דולר

עדיין זה מחיר סביר

tomerol

New member
הוא רשם 8 - אבל!

מה הוא עוד רשם? International bidders please contact me for shipping rate 8 דולר זה לא לבין לאומי

terra2

New member
חח הבנתי את זה עכשיו אחי

איך אני מוסיף לו ת7 דולר

Nunatak

New member
אתה צריך לשלוח לו 7$ לחשבון.

ותתארו לעצמכם ש80% מהקונים שלי בוואלהBUY הם כאלו.

Nunatak

New member
יש לך בעייה בהבנת הנקרא.

מה לא ברור ב: "US $8.00 Standard Flat Rate Shipping Service Service to United States" רשום לארה"ב! מה לא ברור כאן??? בנפרד רשום "Ships to: Worldwide" אבל זה לא אומר שעלות המשלוח היא זהה כמו העלות משלוח לארה"ב! בפירוט המכירה הוא רשם בפירוש: "International bidders please contact me for shipping rate." בתרגום חופשי: קונים בינלאומיים נא ליצור איתי קשר כדי לקבל עלויות משלוח", מכיוון והוא נמצא בארה"ב, קונה בינלאומי הוא כל קונה שלא נמצא בארה"ב. אתה נמצא בישראל ולא בארה"ב, זאת אומרת שהיית אמור ליצור איתו קשר.

terra2

New member
פעם שלישית שאני אומר- נפלתי

ושוב אני מבקש ממכם, איך אני מוסיף לו ת7 דולר תודה מראש

Nunatak

New member
הכי פשוט:

תבקש ממנו שישלח לך "money request", זה בעצם כפתור "pay now" עם הסכום שאתה צריך לשלם לו. ככה אתה לא תסתבך ותוכל להיות בטוח שאתה שולח את הכסף אליו ולא לאיזה מישהו מפקיסטן.

terra2

New member
כנראה שאת המוני ריקווסט כבר אין לי זמן לעשות

אז איך הולכת הדרך השניה

למעלה