שאלה די דחופה

7liel7

New member
שאלה די דחופה

מה הם רוצים ממני? Please Read This! Warning! Your account will be disabled very soon if you don't take action! You must get confirmed by another person at Ironi Alef (Tel Aviv, Israel), or your account will be disabled. To get confirmed, send a friend request to any people you know on the Ironi Alef (Tel Aviv, Israel) network. We will ask them to confirm that you do attend this school. If this is not the high school you currently attend, please transfer to the correct network. מה לעשות אם בית הספר שלי לא מופיע בפייסבוק ואני צריך להביא לו שם של בית ספר אחר...? תודה

../images/Emo20.gifשלום לך ליאל

הנה התרגום: בבקשב קרא את זה! אזהרה! החשבון שלך יחשב כמבוטל בקרוב אם לא תבצע את הפעולה הבאה. אתה חייב לקבל אישור מאיש אחר בעירוני א' (תל אביב, ישראל) או שהחשבון שלך ייחשב כמבוטל. כדי לקבל אישור, שלח בקשת חברות למישהו שאתה מכיר מרשת עירוני א' (תל אביב,ישראל). אנחנו נבקש מהם לאשר אותך כחבר בבית הספר. אם זהו לא התיכון שלך, נא עבור לרשת הנכונה. ולגבי השאלה, היכנסי לhttp://www.facebook.com/help.php?tab=suggest בNetwork Type בחרי High School ומלאי אחר הפרטים

7liel7

New member
תודה, אבל

את התרגום אני יודע..
ושאלתי הייתה:"מה לעשות אם בית הספר שלי לא מופיע בפייסבוק ואני צריך להביא לו שם של בית ספר אחר...?" פשוט אני גר באשקלון, ולא מופיע בפייסבוק שום בית ספר מאשקלון. וסתם דרך אגב, אני גבר..

7liel7

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

ואם הם יקבלו את הצעתי, אני אהיה היחיד שם, לא? זה הופך אותי למנהל או משהו?

ailag

New member
אבל בהודעה הראשונה פירשת אחרת

פייסבוק רוצים הוכחות שאתה שייך לרשת הזאת. לי למשל הם לא נתנו להכנס לרשת של האו"פ כי אין לי כתובת מייל שלהם. הסברים שהאו"פ לא נותנים כתובות מייל לסטודנטים לא עזרו
מה שכן, חייבים להיות חברים ברשת של בי"ס אם צעירים מגיל 18 או משהו כזה. חוק לא ברור שמתבסס לדעתי על מנטליות בחלקה אמריקאית מובהקת, בחלקה מיושנת.

למעלה