שאלה די דחופה!!!

dor166

New member
שאלה די דחופה!!!

תראו חבר'ה אני בדילמה מאוד קשה ואני מבקש שתעזרו לי!!! אני עוד חודש מוציא רשיון וקונה אופנוע חדש(50 סמ"ק) אני מאוד מעוניין באר אמ איקס של סוזוקי אבל אני מאוד מפחד שמישהו יחבל באופנוע כי יש לי מלא קנאים ומאנייקים בשכונה שיכולים לעשות לי את זה בלילה או בזמן שאני לא נמצא... אני פוחד מסיבה אחת...החוטים והכבלים שלו חשופים מאוד אז מישהו צריך רק 2 דקות כדי לחתוך לי את אחד הכבלים ולהכניס אותי לבעיות... הייתי לדעת מה דעתכם בנושא אבל זאת לא השאלה העיקרית.... אם אני לא אקנה את האר אמ איקס אז אני איהיה חייב לקנות קטנוע... עכשיו יש לי שני סוגים של קטנועים שאני יכול לקבל אותם בהנחה.. והם: ספיד פייט 2 טרקר ג'לרה ראנר עכשיו אני מחפש אופנוע ספורטיבי שיקח אותי לבית ספר ויוכל לנסוע הרבה חשוב לי גם נושא המהירות אני רוצה אופנוע מהיר! אני מבקש ממי שיכול לעזור לי לבחור או לתת לי עצה מה לעשות אז בבקשה! ואם יש פה אנשים הרכובים על אחד הכלים שרשמתי אז שיספר לי איך האופנוע שלו.... תודה מראש דור

Skid McMarks™

New member
מה לגבי DERBI GPR?

יחסית מהיר, אופנוע ולא קטנוע כלומר אתה מקבל את הפוזה שאתה מחפש, והוא עטוף בפלסטיקה ולכן יותר קשה לחתוך לו את החוטים. מצד שני אפשר לעשות לו יופי של ציורים על הפלסטיקה עם סכין. אם תכסה אותו אתה חושב שבכל זאת יתעסקו לך איתו?

dor166

New member
יש סבירות גבוהה...כנס

וגם אחי אני מעוניין באופנוע חדש כי אני לא רוצה שיהיה סיכוי חס וחלילה שאני ידפק ואם המצב שלי מאפשר לי חדש אז אני אקנה חדש כמו כל אחד ובקשר לאופנוע GPR...אני לא ממש אוהב את הסיגנון של האופנועים האלה ועדיין זה אופנוע שמוציא לאנשים את העיניים מהתחת.. תודה על ההצעה..ואם יש לך עוד הצעות אז תגיד בבקשה...

Skid McMarks™

New member
ממש לא יודעת מה להציע לך...

גם בקטנוע יתעללו לך לפי מה שאתה מתאר. לגבי קטנועים איקסמיקס פה הוא המומחה.

ixmix

New member
אבל השאלה, מה לעשות...

אינה דחופה.
אל תדאג, יענו לך גם אם לא תרשום דחוף עם סימני קריאה.

ixmix

New member
אז ככה.

קודם כל כשאתה מדבר על "ספיד פייט 2 טרקר ג'לרה ראנר " זה 3 סוגים ולא שניים
בין אלה הייתי הולך על הספידפייט, אבל קח בחשבון שחלקי פלסטיקה לא זולים וקלים להשחתה. נשמע לי כאילו בשכונה שלך כדאי לקנות איזה כלי ישן ולאו דווקא אחד מהנוצצים, ומבחינת גניבות הטרקר יעשה לך הכי פחות כאב לב בגניבות...

טופי

New member
ההמלצה שלי,

ואני לא מתבדח הוא... |תופים| סאן יאנג דיו/ הנודה דיו/ סאן יאנג פיור משומש וחבוט בעד 2000 ש"ח. קטנוע שקל לפרק, אין הרבה חוטים, ואם הוא מתקלקל אתה יכול לקנות 4 אחרים במחיר של אחד דנדש.

yuvalfra

New member
מצטער

אין מה לעשות, לא חשוב מה תקנה אפשר להרוס לך את זה בשניה...אם בעזרת חתיכת חוט, דפיקת פטיש, גניבה, פנצ'ר בצמיג...1001 דברים אפשר לעשות. אז אם יש לך הרבה אויבים כל כך גדולים כמו שאתה מתאר אין הרבה שאתה יכול לעשות חוץ מלהחביא אותו איפשהו עם כיסוי ו-10 מנעולים על הכיסוי. אבל אם לדבר בנושא קטנועים ולא בנושא עבריינים...אני ממליץ בחום על פג'ו ספידפייט 2. הוא נראה מדהים, נוח לאללה במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא קטנוע ספורטיבי (מתלים קשים יותר) ועם היגוי מושלם. אבל, עם זאת, הוא לא מהקטנועים המהירים ביותר (ראה תג מחיר זול יחסית) ולכן לא יניב תוצאות הרבה יותר טובות מנניח 90 קמ"ש אמיתיים...הג'ילרה ידחוף אותך קצת יותר מהר, אבל בחשבון נוחות שלפי דעתי מספידה ובגדול לזאת של הספידפייט, מה גם שתג המחיר שלו בשחקים לקטנוע 50. אם הקטע שלך זה רק פוזות, לך על אופנוע RMX...סנדה....GPR...יש הרבה אופציות. אם הקטע שלך זה שיהיה לך כלי תחבורה טוב וכיפי (וזול יותר) הייתי אומר ללכת על אחד מהקטנועים שציינת, שוב הג'ילרה יותר בקטע של פוזה - מהיר, חזק וכו'. הפג'ו יותר בקטע של יעילות - נוחות, מחיר... מה גם שהפג'ו נראה מצוין אז גם בו יש מידה מסוימת של פוזה.

dor166

New member
טוב כנסו!

איזה סוג מיגון לאופנוע הוא הכי טוב?? ובקשר לביטוחים... ביטוח מקיף הוא רק עוזר שהאופנוע ניגנב או בעוד דברים כמו חבלה או השחטה...???

aeroxman

New member
אולי כדאי שתשקול את האירוקס?

הוא מהיר מאוד, ויש עליו בפוזה. ולדעתי גם אמין...

קטנוע ראשון שלך, לך על הזול ביותר

קנה טרקר. לדעתי מיותר לעשות טירונות על קטנוע יקר כמו ראנר.

למעלה