שאלה די דחופה!!......

moty251

New member
שאלה די דחופה!!......

שלום אחים שלי..... אז ככה יש לי ביום רביעי יומולדת!! ואבא שלי רוצה לקנות לי ipod (20 gb(מתנה ליומולדת. עכשיו הוא לא יודע איפה הוא קונים אז רוצה לקחת אותי איתו ונקנה ביחד. עכשיו אני צריך את העזרה שלכם מאיפה אני משיג בארץ ipod במחיר הכי זול??? מחול אין לי אפשרות כרגע להביא אבל מאילת אולי אז מי שיוכל לרשום לי איך זה הולך באילת אניי יודה לו מראש!!!
תודה רבה רבה מראש!ומצטער אם שיגעתי אותכם!
מוטי

weird dust

New member
טוב כמה דברים

בארץ הי זול זה שקם אלקטריק מבחינת הרשתות הגיוני שבאזור המרכז או איפה שאתה גר תהיה גם חנות יותר זולה אבל אני לא מכיר. אתה לא תושב אילת ולכן אינך יכול לרכוש אי פוד באילת, אם תשיג כרטיס תושב אילת ויהיה לך זמן לחכות במקרה ויש מחסור במלאי שם המחיר זול בכמה מאוד שקלים.

moty251

New member
../images/Emo51.gifמה הכוונה לחכות?

אם אני שולח מישהו ששם בחופשה ומסדר לו ממישהו כרטיס תושב אילת אז הוא יקבל על המקום את הipod ? אם זה קשור למלאי אז אני רוצה לקנות איפוד 20 ג'יגה! אההה ודרך אגב אני משלם במזומן אז אולי זה יזרז את התהליכים....... תודה רבה למגיבים.....

weird dust

New member
טוב ככה

אם שלחתה את דודה שרה והבאתה את החבר האנונימי שלך שמאל עם כרטיס תושב ימכרו לך אי פוד אבל לא בטוח שיהיה להם באותו רגע את הדגם שאתה רוצה ולכן תיצטרך לחכות שבועיים עד שיזמינו חדשים. מה שאומר שכל התוכנית הולכת ולכן מומלץ לברר אם זה במלאי ולשלוח את החבר שישריין לך את המכשיר במקום

moty251

New member
תודה רבה לך על העזרה!.............

האם אתה יודע במקרה מה הטלפון של שקם אלקטריק בקניון באילת? האם יש להם אתר אינטרנט? תודה.......

moty251

New member
אחי הקישור לא טוב

דרך אגב ראיתי שיש לך מחר יום הולדת אז מזל טוב
או שאני טועה?

weird dust

New member
כן כן מחר יש לי יום הולדת

והחבר'ה היו צריכים לעשות הפתעה מחר, עכשיו הרסתה להם האתר לא פועל?, זאת בעיה. תיכנס לאתר דפי זהב ותחפש את שקם אלקטריק, הראשון זה זה מאילת.

moty251

New member
התקשרתי לשקם אלקטריק ו...

ענה לי בחור אחד שאלתי אותו אם יש להם במלאי ipod 20 gb אז הוא אמר שכן!!!!! יופי עכשיו רק אני צריך לדאוג שמי שקונה לי ילך יום שישי הזה לקנות ואני מסודר... יש מצב שנגמרים כל האיפודים עד יום שישי? תודה לכולם העזרה

flyboi

New member
אי פוד ושקם...

אכן, שקם אלקטריק הכי מומלץ...גם מבחינת המחיר וגם אפשרות לתשלומים נוחים. ולא יגמרו לך האי פודים עד יום שישי...
יום הולדת שמח

moty251

New member
נצל''ש

תגידו מוכרים ipod בבולגריה???? אם כן כמה הוא אמור לעלות בערך??? תודה! מוטי

moty251

New member
נצל''ש

תגידו מוכרים ipod בבולגריה???? אם כן כמה הוא אמור לעלות בערך??? תודה! מוטי

למעלה