ההופעה בהרצוג.
היה מצחיק. נתחיל מזה שאני וחברה שלי באנו לביציפר [ואנחנו לא לומדות בהרצוג] ופתאום שמענו את ההתחלה של 'קשה לי לחשוב'.. אז ממש התלהבנו
ניסינו להכנס למגרש, למרות שכבר היינו בפנים, ממש לא היה נעים לנו אז לא הפרענו להם. בסוף הם נסעו. [סוף בלאנס] כשהייתי בשיעור פאקינג היסטוריה, התחלנו לשמוע אותם שרים, אני חושבת שהשיר הראשון שהם שרו זה היה 'ששת הימים', ואח"כ 'אבא עורך דין' [אני לא מאמינה שפספסתי את זה.
], המורה שחררה אותנו כי היא ראתה שאנחנו ממש רוצים ללכת להופעה, ודפקנו ריצה של ממש ולמזלנו השער היה פתוח אז נכנסנו להופעה. השירים היו ממש נחמדים, הקהל היה חמוד. באחד השירים יובל אמר שהוא רואה שהקהל עושה פוגואים, אז עכשיו שנעשה יותר קרוב כי הוא רוצה לראות דם, ואז הוא התחיל לשיר עושה ביד.
היה גם אחד הקטעים המצחיקים, שהביאו לו סופגניות לחלק.. אז הוא התחיל לזרוק על הקהל.. ואז הקהל זרק עליו. ואז התחילו מלחמה. היה ממש מצחיק
אתם רואים את אספיס מתכופף עם הידיים על הראש שלא יפגע בו.. והוא כל הזמן ביקש הפסקת אש והמשיכו לזרוק עליו סופגניות. בקטע כלשהו הוא התחיל לחלק מחמאות, יותר בקטע של 'הרצוג יא חתיכות חרא מזדיינים בתחת' וכו' וכו', ובסוף הוא אמר, 'סתם. בצחוק. אוהב אותכם' -ואז זרקו עליו סופגניה- הוא גם הקדיש שיר למורה נורית
ואתם בטח יכולים לנחש איזה.. בקיצור היה ממש מצחיק. ובסוף הכלב הזה היה ממש סנוב ולא הצטלם איתי. אבל מ'כפת לי, יש לי תמונה עם אספיס ושיקו. וגם מישל מפרויקט Y
ENJOY.