שאלה די דחופה

Ootch

New member
שאלה די דחופה

מה המרחק של התחנה המרכזית באילת ממלון "המלך שלמה"? מרחק הליכה\מונית? כמה מונית לשם עולה, במידה וצריך? המון תודה למי שיענה

W00FER

New member
מממ בערך...

בלי תיקים 20 דקות בערך... קח מונית 12 שקל הכי נוח.....

AdamINC

New member
12+ תוספת תיקים וכו'...

ועוד הוא תייר, אז ידפקו אותו

Ootch

New member
כן אה :\

הממ כמה עולה מונית כזאת לארבעה אנשים+תיקים בערך? יש מצב ללקחת מונית שירות?.. נראה לי שישתלם ללכת ברגל, אבל לצערי אין לי מפה ואין לי שום דרך לתמרן שם..

AdamINC

New member
אם זה ארבעה אנשים.. אז תוסיפו עוד

איזה 2.80, ועוד תיקים לכולם.. יצא לכם איזה 30 שקל
לכו ברגל, זה לא כזה רחוק.... אם לא היה השדה תעופה הייתם מגיעים ב10 דקות, אבל השדה תעופה תקוע באמצע אז תצטרכו להקיף אותו.

Ootch

New member
הייתי בכיף הולכת ברגל

אבל המפה היחידה שיש לי זו זאת שמצורפת, ואין שם את התחנה המרכזית ככה שממש אין לי מושג איך מגיעים לשם ומאיזה כיוון.. אם תעזור לי להבין מאיפה אני אמורה ללכת זה יהיה ממש ממש נחמד! בכל אופן המון תודה

W00FER

New member
אדם?!?!?!

הבחור רק הגיע לעיר ככה אתה מפחיד אותו.??? שום מונית לא תיקח לך 30 שקל 15 -17 מקסימום אם אתם 4 ועם תיקים. אתה באמת רוצה להיסחב ברגל את הדרך הזאת כדי לחסוך כמה שקלים ???

harhanegev

New member
זאת לא ממש מפה.

זאת פרסומת של רשת ישרוטל שמראה בגדול וביפה את כל מלונות ישרוטל באילת (או לפחות כמעט כולם) ומתעלמת כמעט מכל דבר אחר. אם תתני לי (במסר אישי כמובן) כתובת לדואר פיזי רגיל, אשמח לשלוח לך מפה נורמלית של אילת.

harhanegev

New member
בבקשה:

המרחק מהתחנה המרכזית למלון המלך שלמה הוא בערך 1500-1800 מטר. לא אווירי, אלא בדרכים שאפשר ללכת ברגל. אווירי זה כמובן קצר יותר, אבל זה לא ממש יעזור לכם/ן. בהליכה זה באזור ה-20-25 דקות של הליכה נינוחה ורגועה מאוד, במונית עם מונה זה יצא באזור ה-20 ש"ח להערכתי, כולל תוספת על תיק גדול ועל נוסע שלישי ומעלה (לא הנהג קבע את זה, משרד התחבורה קבע את זה). אבל אפשר גם באוטובוס פנימי של אגד, ואז זה עולה מעט מאוד: 4 ש"ח אם מתעקשים לא לקנות כרטיסיה 3.20 ש"ח בכרטיסיה רגילה 2 ש"ח בכרטיסיית נוער. אבל זה רלבנטי רק אם תגיעו בשעות היום, לפנות בוקר כשמגיעים מאוטובוס חצות אין קו 1 וקו 2 למלונות. אם תעלו על מונית - להתעקש על הפעלת מונה בכל מקרה, ולשים לב שהוא נוסע דרך הכבישים הנכונים (מפה נורמלית של אילת אפשר למצוא למשל באתר "מפה" www.mapa.co.il ).

למעלה