כולם ידעו למה שאנן עפה
וזה היה בגלל אליסה מילאנו. זה לא היה סוד בשום מקום. אני דווקא מאמינה לג'ייג'יי. בתכל'ס התפקיד של לינה היה גדול לנו, לצופים, ולעלילה, אבל היא לא עשתה כלום חוץ מלשבת בתוך כלוב, לעשות עיניים למצלמה עם הידיים על הזכוכית ואיזה כמה מבטים (שכן, היו מדהימים, אבל אני בטוחה שזה לא היה קשה לה להיראות מדהימה ומסוכנת וסקסית כי זה בא לה טבעי), ואיזה "משימה" או שתיים בחוץ. אולי לא היה לה כיף. אולי היא לא רצתה. היא לא גרה בלוס אנג'לס והיא העדיפה את המשפחה על תכנית שהיא במילא לא עושה בה כלום... לוידעת נראה לי מאוד הגיוני. חוצמזה שהצופים כן עשו סערה, אז... ועובדה שראו שזה שהיא לא שם הרס את העונה השלישית ובעונה הרביעית היא עדיין לא תהיה שם - כי היא לא רוצה. למה שג'ייג'יי יגיד מרצון "היא לא רוצה שום קשר עם אליאס"? כי הוא אמר את זה. אם הוא אומר את זה כדי לעשות לה טובה, הוא אידיוט, כי הוא גורם לעצמו להיראות דביל. לוידעת, לא נראה לי הגיוני. ואם הוא העיף אותה, זה לא יהרוס לה את הקריירה, כי הקריירה שלה לא התחילה באליאס ולא תיגמר שם, אני לא רואה שום סיבה להגיד לנו שהיא עזבה מרצון אם הם העיפו אותה. וחוצמזה מכל זה, ג'ייג''י יודע שהיא מדהימה ואני מאמינה שאם היא באמת ביקשה הרבה כסף הוא היה נלחם עד מוות כדי לתת לה את הסכום שהיא רוצה והעיקר שהיא תישאר. הוא יודע טוב מאוד מה היא עשתה לסדרה שלו.