שאלה.... די חשובה

שאלה.... די חשובה

האם אירינה דרבקו (אמה של סידני) תופיע גם בעונה השלישית? או ברביעית? מה ייקרה איתה בעונות אלה? תודה לעונים.

Wiccan Scorned

New member
../images/Emo58.gif דמות לעונות שלישית רביעית

בעונה שלישית לא עונה רביעית לא ידוע לי על השתתפות השחקנית בצילומים

rifkin1

New member
../images/Emo58.gif אירינה...

קוראים לה המון המון דברים בעונה הזו...היא הדמות הכי מפתיעה בעולם. בעונה השלישית אירינה לא משתתפת וכמעט בטוח שגם לא ברבעית, המפיקים ו JJמאוד רוצים שהשחקנית לנה אולין תחזור לגלם אותה אבל היא לא מוכנה מסיבות לא ידועות...

האמת, שזה לא נכון. ../images/Emo58.gif

היא דרשה סכום עצום (100,000 דולר לפרק), וזה פשוט נהפך ליקר הרבהה יותר מדי. אני יודע שהיא לא תופיע בעונה הרביעית והשלישית, אבל השאלה שלי היא למה. איך מסבירים את היעלמותה. מה קרה לה? תודה רבה לכל העונים.....

IDOffryn

New member
היא ../images/Emo58.gif

פשוט חיה איפשהו. מידי פעם היא מתכתבת עם ג'ק ומעבירה מסרים דרך אחותה

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

מאה אלף דולר לפרק זה ממש לא הרבה בשביל שחקני טלוויזיה. זה היה בעיקר בגלל שמצלמים בלוס אנג'לס והמשפחה שלה (בעלה והבנות שלה) גרה במקום אחר.. ניו יורק, נראה לי. או שהיא מגדת עתידות וראתה מה יקרה עם הסדרה בעונה השלישית, ולא רצתה שום קשר לזה.

joeys pizza

New member
בוא נגיד..../images/Emo58.gif

שבגלל שהיא החליטה לפרוש בשיא. ולעדוב את הסידרה. היא דפקה את כל העונה השלישית. זה יכל להיות הרבה יותר מוצלח איתה.

האמת- שזה כן די הרבה כסף. הרבה מאוד

קחו למשל את "מכושפות": סדרה שמאוד מצליחה בארה"ב, וכל אחת מהשחקניות הראשיות (רוז, אליסה והולי) מקבלות סכום כסף שנע בין 60-80 אלף דולר. והן הראשיות...!! ג'ניפר יקירתינו, קיבלה בהתחלה גם סכום כזה- אך בעונה השנייה (שבה הרייטינג השתפר משמעותית), היא קיבלה סכום של 150,000 דולר לפרק. שזה ה-ר-ב-ה. ולנה אולין, הביצ'ית הקטנה הזאת, רצתה עוד כסף. ולמרות שהיא גונבת את ההצגה- חוץ מלדבר במבטא רוסי ולבכות כל הזמן, היא לא עושה הרבה.... (אני סתם אומר את זה- היא שחקנית מעולה, וחבל שהיא עזבה. היא גנבה את ההצגה) נ.ב- לא קשור לזה.... רק עכשיו הבנתי למה פרק 2x13 זכה לרייטינג הכי גבוה- בגלל שזה שודר ישר לאחר הסופרבול!! עכשיו סוף סוף הבנתי למה כ"כ הרבה אנשים צפו בזה.... נו טוב, אני היתיי צופה בו גם בלי סופרבול

LemonLimeLilach

New member
חחח ../images/Emo58.gif

בוודאי שזה בגלל שזה היה אחרי הסופרבול... ובכוונה הם התחילו את הפרק עם ג'ניפר לובשת כלום - ככה כל החרמנים נשארו לראות והיה יותר רייטינג מכל העונה השלישית ביחד. טוב האמת שאין לי מושג כמה מקבלים בדר"כ.. הלכתי לפי השכר של האלה מחברים... מיליון דולר לפרק.. בגלל זה לא נראה לי שמאה אלף זה כל כך הרבה. לדעתי אלה ממכושפות לא מקבלות כל כך הרבה כי הסדרה שלהן ב WB. אליאס ב ABC, זה יותר כסף.

Wiccan Scorned

New member
לא רק...

זה גם תלוי בהמון גורמים.... ו60 אלף זה באמת גרושים בשביל שחקן ראשי.... זה שילוב של רשת וכמות רייטיניג.... more ratings more cash!!!

אז אתה לא מעודכן. היא מקבלת

150,000 לפרק. לנה אולין דרשה סכום עצום, אז פשוט הביאו אותה לעונה השנייה וזרקו אותה מכל המדרגות. (עכשיו יש לה יותר מ-2 מליון דולר, לשחקנית הביצ'ית הזאת. אבל מה לעשות, היא יודעת לרגש)

LemonLimeLilach

New member
מה? ממש לא זרקו אותה

JJ התחנן אליה שתחזור והיא לא רצתה. בערך כל ראיון שני הוא אומר כמה שהוא רוצה שהיא תחזור וכמה הוא היה מת שהיא תחזור וכמה הוא היה רוצה שהיא תמשיך בסדרה אבל היא לא רוצה... זה שהיא עזבה דפק להם חצי עלילה לעונה ה 3, אני בטוחה שהם לא תכננו מראש שהיא לא תהיה ונצטרך להעמיד פנים שהיא שם, מתחבאת ושולחת מסרים ב AIM

ברור שהוא אמר את זה. זה מאוד נפוץ

בתעשיית הסדרות והסרטים. זה נקרא: "תעיף אותי, אבל אל תהרוס לי ת'קריירה". זה דבר שמאודד מאוד נפוץ לעשות. זה בעצם סיכום בין השחקן לבמאי, שבו הבמאי מעיף את הכוכב/ת, אך כדי לא לעשות סערה בתקשורת ולשמור על המוניטין של הקריירה של השחקן- משתמשים בזה. ככה, גם הקריירה של השחקן לא תיכשל- וגם צופי אותה סדרה לא יעשו סערה מזה שאותה כוכבת עזבה בגלל הבמאי, וככה הוא יישמור על צופיו- ושני הצדדים עוזבים בנועם. קחו לדוגמא את מכושפות: הבמאי אהרון ספלינג העיף אותה קיבינימט, אבל הם עשו את אותו הסכם: הם סיכמו שהוא יאמר שהיא עזבה מרצונה ולא היה לו שום קשר לזה (מה שירגיע את המעריצים), וככה גם המוניטין של השחקנית נשמר. בקיצור- העיפו את לנה אולין לכל הרוחות בגלל הסכום הגבוה שהיא התחילה לדרוש כאשר הסדרה החלה להצליח, ולהגיד לכם את האמת- לפטר אותה הייתה החלטה די גרועה. מה לעשות- השחקנית פאקינג ריגשה.

LemonLimeLilach

New member
כולם ידעו למה שאנן עפה

וזה היה בגלל אליסה מילאנו. זה לא היה סוד בשום מקום. אני דווקא מאמינה לג'ייג'יי. בתכל'ס התפקיד של לינה היה גדול לנו, לצופים, ולעלילה, אבל היא לא עשתה כלום חוץ מלשבת בתוך כלוב, לעשות עיניים למצלמה עם הידיים על הזכוכית ואיזה כמה מבטים (שכן, היו מדהימים, אבל אני בטוחה שזה לא היה קשה לה להיראות מדהימה ומסוכנת וסקסית כי זה בא לה טבעי), ואיזה "משימה" או שתיים בחוץ. אולי לא היה לה כיף. אולי היא לא רצתה. היא לא גרה בלוס אנג'לס והיא העדיפה את המשפחה על תכנית שהיא במילא לא עושה בה כלום... לוידעת נראה לי מאוד הגיוני. חוצמזה שהצופים כן עשו סערה, אז... ועובדה שראו שזה שהיא לא שם הרס את העונה השלישית ובעונה הרביעית היא עדיין לא תהיה שם - כי היא לא רוצה. למה שג'ייג'יי יגיד מרצון "היא לא רוצה שום קשר עם אליאס"? כי הוא אמר את זה. אם הוא אומר את זה כדי לעשות לה טובה, הוא אידיוט, כי הוא גורם לעצמו להיראות דביל. לוידעת, לא נראה לי הגיוני. ואם הוא העיף אותה, זה לא יהרוס לה את הקריירה, כי הקריירה שלה לא התחילה באליאס ולא תיגמר שם, אני לא רואה שום סיבה להגיד לנו שהיא עזבה מרצון אם הם העיפו אותה. וחוצמזה מכל זה, ג'ייג''י יודע שהיא מדהימה ואני מאמינה שאם היא באמת ביקשה הרבה כסף הוא היה נלחם עד מוות כדי לתת לה את הסכום שהיא רוצה והעיקר שהיא תישאר. הוא יודע טוב מאוד מה היא עשתה לסדרה שלו.

את/ה לא מקשיב. זה למה הוא עזר לה:

בזה שהוא אומר ש"היא עזבה מרצונה", הוא מרוויח. כי אם המעריצים של לנה אולין היו שומעים שהיא עפה בגלל הבמאי, הם היו מוחים על ההחלטה- ואפילו היו נוטשים את הסדרה, והרייטינג היה יורד. בזה שהוא אומר שהיא עזבה מרצונה, הוא לא מפסיד את המעריצים שלה- כי הם אומרים: "אנחנו נמשיך לצפות, זאת לא אשמתו"- וככה גם הקריירה שלה לא נדרסת. זה מעין הסכם הדדי שנוהגים לעשות בהוליווד הרבה פעמים. בקשר ל"מכושפות": את שאנן העיפו. זה משנה למה? לא. (כן, זה היה בגלל אליסה.... הן שנאו אחת את השנייה בצורה מטורפת). אהרון, היה צריך להחליט איזה דמות להעיף- והוא החליט להעיף את שאנן, בגלל שהקהל יותר אוהב את אליסה- וגם... שאנון הייתה עושה בעיות גם אם אליסה הייתה עוזבת... היא תמיד הייתה מוצאת משהו
כדי שהמעריצים של שאנן לא יינטשו את הסדרה לאות מחאה, אהרון קבע איתה כי הם יאמרו שהיא פוטרה (למרות שכולם יודעים את האמת). בקיצור, זה הסכם הדדי בין השחקן לבמאי- ככה ששני הצדדים ייצאו נשכרים מהעניין. זה מאוד מאוד נפוץ. (יש גם עוד דוגמאות, כמו "משמר המפרץ"- אבל פשוט אין לי כוח....
)

למעלה