שאלה די חשובה

tuvi2005

New member
שאלה די חשובה

יום הולדתי קרב ובא (רק עוד 14 יום!!!!!!!!!!) ואני רוצה נגן MP3. שאלתי היא מה עדיף iPod מיני 4 גיגה או creative zen micro גם הוא 4 גיגה? מה עדיף מבחינת נוכות השימוש? כמו כן כמה מגה בייט יש בגיגה אחד (אני די בור במה שנוגע לטכונולוגיה). תודה מראש

shay0600

New member
תקנה מה שבא לך

שנייהם טובים רק אם אתה מוכן להיסתפק בשתי ג'יגה אתה יכל לקנות אייפוד נאנו במחיר של ה4 ג'יגה מיני אייפוד נאנו תומך במסך ציבעוני והצגה של תמונות והוא הרבה יותר קטן במיימדים שלו להומת המיני

stardust19

New member
השאלה הנשאלת היא כמה כסף אתה מוכן

להשקיע- שני המכשיריםטובים אולם יש ביניהם הפרש במחיר. לגבי השאלה השנייה- 1 גיגה= 1024 ביט. אם את ה רוצה לדעת כמה שירים יכנסו לך אז אתה מוזמן לקרוא מאמר נרחב ב"שאלות נפוצות" ו/או בטאגליינס.

tuvi2005

New member
איך איכות הסאונד שלו?

איך איכות הסאונד שלו והעוצמה שלה? לעומת האייפוד?

gt-master

New member
הזן מיקרו יותר קטן

השאלה אחרת. בזן מיקרו יש גם רדיו וגם הקלטה שאין באיפוד. במיקרו יש סוללה שניתן להחליף ויש 5 גיגה שעולה כמו איפוד 4 גיגה. לדעתי עדיף זן מיקרו (יש לי אחד והיה לי גם איפוד).

tuvi2005

New member
זה נכון שהוא צריך תוכנה מיוחד

זה נכון שהוא צריך תוכנה מיוחדת?

gt-master

New member
זן מיקרו>>

יש לו איכות סאונד מעולה גם עם האוזניות המסופקות. כעיקרון אחרי התקנת דריבר ניתן לעבוד מול הWMP. ישנה אפשרות לגרור מוסיקה למכשיר שמופיע ב MY COMPUTER כהתקן(לא כונן בדיוק). גם איפוד חייב תוכנה משלו וגם חלק מהנגנים של איריבר (IFP),וגם לנגנים של סוני. בעצם רב הנגנים הטובים (H320 לא צריך) חייבים תוכנה.דוקא הפשוטים לא.

tuvi2005

New member
עוד שתי שאלות

האם אני מקבל את התוכנה הזאת יחד עם המכשיר? מזה NNP?

למעלה