שאלה די מפגרת על העונה השניה..

G A L 17

New member
שאלה די מפגרת על העונה השניה..

היי , אני יודע שהשאלה שלי אולי תשמע טיפשית אבל היא רצינית לגמרי , אני עוקב אחרי הסידרה כבר המון זמן , ללא ספק אחת הסידרות היותר מעניינות שיצא לי לראות .. היום שודר ביס הפרק ה13 בעונה השנייה... לפי שיטוט באינטרנט הבנתי שזה הפרק האחרון בעונה... משיטוט קצר בפורום הבנתי שאתם מדברים על עונה 2.5? מה הכוונה? יש עוד פרקים שלא ראיתי ?

adii1201

New member
שאלה לא מטופשת בכלל../images/Emo13.gif

הסבר מפורט אתה מוזמן לקרוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1820&MessageId=114826389 ואגב, אני עדיין לא הצלחתי לברר אם הם ממשיכים לשדר את עונה 2.5 או לא
בסוף הם ישדרו

G A L 17

New member
אז אם אני מבין אותך נכון

יש עוד פרקים (13-23) שלא ראיתי?

G A L 17

New member
רגע רגע

סליחה על ההצפה אבל שוב התבלבלתי כשאתה אומר פרקים 13-23 במה בעצם מדובר? בפרקים שעוד לא שודרו ביס כי העונה השניה הכילה רק 12 פרקים? או שבעצם אתה מחשיב גם את העשרה פרקים של העונה הראשונה ואז 13-23 אומר שכל הפרקים כבר שודרו ?

בעצם העונה השניה חולקה לשני חלקים

אם אני זוכר נכון זה בגלל שגם קייל נפלה קורבן לשביתת התסריטאים, והרבה סדרות נאלצו לקצר עונות או לצאת לפגרה ממושכת מאוד באמצע. אם אני לא זוכר נכון אז סתם היתה פגרה ארוכה
לענייננו - העונה השניה מכילה 23 פרקים, כשאחרי פרק 13 יצאו לפגרה ארוכה. העונה המשיכה מאותו מקום שבו הופסקה. אם ביס שודר היום פרק 13, אני לא יודע מה יעשו שם עם המשך העונה. בהוט המשיכו לשדר ברציפות (תתקנו אותי אם אני טועה) והיום (או אתמול) שודר פרק 23 והאחרון של העונה השניה.

adii1201

New member
כמה תיקונים../images/Emo3.gif

קודם כל, קייל XY בניגוד להרבה סדרות אחרות, לא נפלה קורבן לשביתה.. הפגרה החלה לפני השביתה וכשהשביתה כבר נכנסה לתוקף הפרקים היו מצולמים מה שלא הפריע להם להמשיך לשדר... הייתה הפסקה בין העונות כמו שמוסבר בלינק בהודעה הראשונה שלי בגלל שיקולים כספיים ותו לא (וזה דילן אמרה, לא אני
אגב דילן, שכחתי לכתוב בהודעה הקודמת ששוב תודה על ההסבר
) דבר שני
יס והוט משדרים קייל XY באותו ערוץ. ערוץ 13 של יס ו-3 של הוט הם למעשה ערוץ משותף לשתי החברות ולכן מה שמשודר בהוט משודר גם ביס
משמע, ביס ובהוט שודר אתמול פרק 13 ולא ברור עדיין גם ביס וגם בהוט מתי יהיה פרקים 14-23

לא ראיתי את הפרק, רק קראתי במדריך

ז'תומרת, באדום הזה למטה היה כתוב פרק 23

adii1201

New member
חחחחח כן כי הם המשיכו

מעונה 1 שהיו לה 10 פרקים את הספירה לעונה 2.. לא יודעת למה

adii1201

New member
אני רואה שענו לך כבר../images/Emo13.gif

קודם כל אבל, אני בת
אני יודעת שאתמול שודר ביס פרק 13 אבל לצערי אני עוד לא מצליחה לקבל תשובה ברורה האם הם ממשיכים בשידורים של פרקים 14-23 או לא... ברגע שאני אדע אני מבטיחה לעדכן
מעבר לזה כבר קיבלת תשובות

"אני רואה שענו לך כבר"

אי אפשר לכתוב את זה אם את ענית בעצמך! הודעה זו לא הודגשה בעזרת המדגישומטיק

adii1201

New member
אבל אני לא עניתי לשאלות../images/Emo6.gif

לא חזרתי על הדברים שלך

למעלה