שאלה-דלקת באוזן

ספארקוס

New member
שאלה-דלקת באוזן

שלום. הרופאה אמרה שהיא חושבת שיש לבת שלי, בת השנה ו4 חודשים דלקת באוזן (הגעתי אליה עקב חום שעלה). היא רשמה אנטיביוטיקה, בגלל הילדה סרבה לקחת את האנטיביוטיקה החלטנו שלא לתת לה, כי אנחנו יודעים שדלקת אוזניים לרוב גם עוברת לבד. האם זה נכון? שמענו על טיפול שעושים- מועכים 4 שיני שום ועל זה מוזגים 30 מ"ל שמן זית, ואחרי 12 שעות מסננים ואת השמן מורחים תוך כדי עיסוי על תנוך האוזן. זה טיפול מוכר? הוא עוזר? כמה פעמים ביום צריך למרוח את זה? (כי זה ממש מסריח) האם ירידת החום מעידה על העלמות הדלקת או שזה לא בהכרח נכון? שמענו על עוד טיפול- להורדת חום,מוהלים 10 טיפות רסקיו עם קצת מים ומורחים על הגוף. מישהו שמע על זה? זה עוזר?

עוז46

New member
בגלל שהיא חושבת? אנטיביוטיקה?

לא נשמע טוב. שמענו גם על נרות הופי. וגם על ערק שעובד אצל כמה עדות. ואם מנסים עם השמן שום אז בזהירות.פעמים שלוש ביום. ואני מציעה שאם הריח לא מתאים אז שלא תצא לדייט כמה ימים. וגם לפאב השכונתי שלא תגיע.

belli80

New member
היא בוודאי הסתכלה

פנימה אל האוזן, ראתה שיש שם איזור מודלק ולכן רשמה אנטיביוטיקה. לא כל כך מהר לשלול את מה שהיא אומרת... ובאשר לאנטיביוטיקה עצמה - אם הילדה התחילה לקחת אותה אסור בשום אופן (!!!) להפסיק את הטיפול באמצע!! זה ייגרום להחרפה מואצת במצב הדלקת, וליצירה של זנים עמידים!!!

ספארקוס

New member
אני יודעת אבל מההתחלה היא לא לקחה

הרופאה הסתכלה יום לפני ואמרה שהיא לא יכולה לראות אז היא שלחה אותי לאף אוזן גרון והוא ניקה שם ואמר שהוא לא רואה דלקת. יום אח"כ התקשרתי לרופאה כי החום השיך (39.5) אז היא אמרה לבוא שוב, הסתכלה ואז אמרה שהיא חושבת שכן יש דלקת. ורשמה אנטיביוטיקה. בגלל שהילדה סרבה פעמיים ברצף, למרות שניסינו בכל דרך החלטנו לא לתת כי פחדנו שהיא תתחיל ואח"כ תעשה לנו קונצים ולא תסכים ואז יצא צב של הפסקת אנטיביוטיקה באמצע, לכן, בגלל ששמענו וקראנו שבד"כ זה עובר גם בלי אנטיביוטיקה, החלטנו לא לתת. יום אח"כ ירד החום. השאלה אם זה שאין חום מרא בודאות שאין דלקת?

עוז46

New member
כולי תקווה שהחום ירד

ואם לא אז להגיע לרופא ילדים שוב (כבר כמה ימים). ובוקר מקסים לכולנו.

למעלה