שאלה דפוקה..

יהלי4

New member
שאלה דפוקה..

אגב אני חדשה..הידד אממ...גרין דיי עובדים על שירים חדשים? אלבום חדש? משהו?.. יש שירים חדשים? אני לא מעודכנת!

clam

New member
שלום לך!

כן, גרין דיי עובדים על אלבום חדש..והוא אמור לצאת בערך בספטמבר.השם שלו יהיה american idiot אין לי מושג בקשר לשירים החדשים..

the papercut

New member
אני לא קשור

אבל שמעתי מידידי שגרין דיי עובדים על אלבום חדש שיעזוב את הצליל הפאנקיסטי(יחי הפאנק)ויעבור לצליל המטאלי(משהו שלא נירא לי) אם זה נכון?

clam

New member
לא ../images/Emo9.gif

למרות שגרין דיי מנגנים מטאל יכול להישמע נחמד....או מצחיק

the papercut

New member
גרין דיי זה לא מטאל,זה פאק-פופ

ואני יודע לזהות פאנק-פופ.....

clam

New member
אתה עובד עלי, כן?

עד היום הייתי בטוח שגרין דיי זה מטאל...פתאום אתה בא ומנפץ לי את זה...ואומר שהם פאנק פופ.....

ניפצת לו את זה, ../images/Emo7.gif

אתה לא מתבייש בעצמך ?

the papercut

New member
תשמע גברבר

מישהו חכם אמר שלא טוב להיות פריק שחושב שכל דבר שנמצא בתחופ ה-90-2000 זה מטאל וואלה מצטער שניפצתי לך ת'פנטזיה המתוקה אבל VIVA DA PUNK

clam

New member
אח שלי...קצת התבלבלת

בהודעה הראשונה שלי התכוונתי שאם גרין דיי ינגנו מטאל זה יכול להישמע מצחיק\נחמד. וההודעה השניה נכתבה בציניות.....כולם פה יודעים שגרין דיי זה פופ פאנק. וגם אני יודע. הבנת ?

פאנק פופ? לא נראה לי...

blink182 זה פאנק-פופ, בריטני ספירס עם דיסטורשן זה פאנק-פופ... אבל בחיים... ב ח י י ם שלך אל תעז לקרוא לגרין פאנק-פופ...

BlueBeIl

New member
גרין דיי זה פאנק פופ...../images/Emo142.gif

על מה אתה מדבר? הם בעצמם אומרים שהם פאנק פופ. הרמונז, הקלאש, הסקס פיסטולז, זה פאנק. גרין דיי? לא. בלינק, גוד שרלוט וחבריהם הם יותר פופיסטיים מגרין דיי אבל זה לא אומר שגרין דיי זה לא פאנק פופ. קורן יותר מטאליסטיים מאוונסנס, וזה לא אומר שאוונסנס לא נחשבים לניו מטאל...

clam

New member
גוד שארלוט מסריחים. קורן מסריחים

ואוונסנססנסנס גם מסריחים

the papercut

New member
אהה?

אז בשביל הקטנונים שביננו גרין דיי הם פאנק רביבל(זה אותו הדבר) הרמונז,הקלאש,והסקס פיסטולז הם פאנק-רוק ואם עוד יותר לדייק הם אולדסקול פאנק

BlueBeIl

New member
תסביר לי,../images/Emo142.gif

כיצד הרמונז הקלאש והסקס פיסטולז נחשבים לפאנק רוק אם הם כמעט אלה שהמציאו את הפאנק? פאנק אמיתי נחשב רק לסוף שנות ה70-שנות ה80. ואולדסקול פאנק זה כינוי קצת טיפשי כי זה נחשב אולדסקול רק עכשיו...

the papercut

New member
תיראי יש הבדל בין הניו אייג' ל"אולד

סקול" ואותם להקות לא כמעט בעקרון הם המציאו והם נחשבים פאנק כמו שאת אמרת סוף שנות ה70 וה-80 וכל אחת מהלקות ההאלו התחילו בין 1976 לבין 1978

clam

New member
בריטני ספירס עם דיסטורשן זה לא פאנק

פופ. ובלינק וגרין דיי זה בדיוק אותו דבר.

כפי שאמרת בהודעה הנ"ל

זה היה ב, מה שנקרא, ציניות. ובלינק אפילו לא מתקרבים לרמה/סגנון של גרין דיי. בלינק כ"כ רחוקים מגרין דיי, שהם צריכים את טלסקופ ההבל כדי לראות קמצוץ מהם. BLUEBALL, ת'שמע, אין לי כח להתווכח עכשיו אם גרין דיי הם פאנק פופ או לא, אבל מה שבטוח זה שהם יותר פאנק מאשר פופ. יענתו, ביחס של בערך 10-90.

למעלה