שאלה| האוזניות המקוריות של הi7

Guid

New member
שאלה| האוזניות המקוריות של הi7

מישהו יודע אם אפשר לקנות אותן? ואם כן, כמה זה עולה? האוזניות של הi7 שלי נהרסו, וכ``כ התרגלתי אליהן שקשה לי לשמוע באוזניות אחרות... אבל אם למישהו יש המלצה לאוזניות (עד 100 ש``ח) הוא מוזמן לספר לי. אבל של הi7 עדיף~ D:

or121210

New member
האוזניות שלה-i7 סבירות אך לא איכותיות

כל אוזניות כפתור אחרות נראה לי ירגישו לך נוח. אני לא מתמצא כ"כ באוזניות, אז אני לא יכול להמליץ לך על אוזניות ספציפיות.

Guid

New member
כן, אני יודע שהן לא משהו מיוחד,

אבל אני ממש התרגלתי אליהן, ומאוד נוח לי אתן, ואני מאוד אשמח לדעת שיש אפשרות לקנות אותן... /tapuzforum/images/Emo3.gif מה גם שיש לי תחושה שכל אוזניות אחרות באותה הרמה יהיו ממש יקרות, שזה בעסה...

spiny

New member
עוד בהקשר לaudio i7

אני לא כל כך מבינה באוזניות, אבל חשבתי לשרשר לאותו נושא של ה-i7... מישהו יודע אם קיים איזשהו קייס למכשיר? נרתיק שמגן עליו כמו שיש לאייפוד? או אולי אפילו משהו שמולבש על הזרוע כדי לעשות ספורט? תודה ולילה מצוין!

Guid

New member
שמותאם במיוחד?

לא, לא קיים. אבל יש את הקייסים לנגנים כלליים, אז פשוט תחפשי את זה שהכי מתאים לך... D:

KO74

New member
נצל"ש שאלה על i7

קניתי היום נגן i7 16 GB שאגב כבר לא כזה קל להשיג רציתי לשאול אתכם איך אתם מסדרים את האקולייזר שלכם כי יש בנגן הזה מיליון אפשרויות שמע, וקצת הלכתי שם לאיבוד אם יש למישהו המלצה אני אשמח לשמוע

מנגר 4

New member
זה עניין של טעם והעדפה אישית...

אני אוהב את מצב ROCK. אבל זה לא אומר שגם אתה תאהב אותו תשחק עם זה עד שתשמע משהו שאתה אוהב או שתחפש משהו שאתה אוהב מהמצבים המוכנים שיש בנגן

KO74

New member
שיחקתי קצת

אבל יש אינסוף אפשרויות סתם רציתי לוודא שאני לא מפספס משהו ואגב, ממש לא התלהבתי מה- BBE הזה שהם כל כך מתלהבים ממנו מצד שני ה- MP enhance די חזק

למעלה