שאלה - האכלה מבקבוק בימים הראשונים

• פותח הנושא nimsg
  • פורסם בתאריך

nimsg

New member
שאלה - האכלה מבקבוק בימים הראשונים

מה הכמויות ?? הפירוט על העלון של רמדיה כללי מדי (בטווחים של 0-14 2-6 שבועות) וזה לא נראה הדרגתי מספיק בהתחלה והכמויות גדולות ממה שאמרו לנו בבי"ח 60-80 לארוחה לעומת 30 בבי"ח) תודה מראש אבא צעיר וקצת מבולבל

odeia

New member
אבא צעיר, הכמויות משתנות מילד לילד

תתחיל עם 60 מ"ל, אם הילד אוכל הכל, תכין בארוחה הבאה 90, אם נשאר קצת, אז זו הכמות עד שתראה שצריך יותר. אין חוקים ברורים בעניין הזה, מה שחשוב מאוד זה להקפיד על הכמויות של האבקה ועל כמויות המים, בדיוק כמו שכתוב על הקופסא, כדי לא לגרום לילד כאבי בטן בגלל עודף או חוסר אבקה. להרגיעך, בהתחלה אני הנקתי, אמרו לי כל 2-3 שעות ואח"כ כל 4 שעות, ומה לעשות והילדה שלי רצתה לינוק כל 6-7 שעות. אין חוקים בכמויות האוכל. תהנו ותקשיבו לילד מה הוא אומר לכם שהוא רוצה, ותאמין לי - גם תינוקות אומרים.

מצטרפת להמלצה../images/Emo142.gif

אמנם גם אנחנו הורים צעירים (7 שבועות), אבל גילינו שדברים רבים שנאמרים בביה"ח ובטיפת חלב הם בגדר המלצה בלבד (ולפעמים, צר לי להגיד - כסת"ח). הדבר תלוי ברצון הילד וגם בגודל שלו... התינוקת שלנו נולדה גדולה והיא כיום תינוקת גדולה (מבחינת המשקל) והדרישות שלה שונות מתינוק אחר - גם מבחינת השעות וגם מבחינת מרווחי הזמן... אז נכון שאומרים כל 2-3 שעות ו"להגדיל מרווחים" - אבל מה אם התינוק רעב??? אז נחכה שעתיים בזמן שהוא צורח??? אם הכמות גדולה מדי הוא לא ירצה יותר - או לחילופין יפלוט. אם היא קטנה מדי - הוא ידרוש עוד (בבכי או בתנועות פה). מה שלמדתי כאן בפורום זו מילת הקסם - אינסטינקט. אימהי או אבהי - זה לא משנה, הם משלימים זה את זה.

הכי חשוב - לזרום

גם לנו יש תינוק בן 6 שבועות בבית, והתחלתי עם 60. משום מה הוא כל הזמן בכה, הגדלתי את המנה עוד ועוד ועכשיו הוא כבר גומר 180!!! ומדובר על תינוק שנולד בגבול הפגות. צריך לזרום עם הילד, כל ילד הוא אינדיוידואל וזה נתון שמשתנה מילד לילד. בהצלחה...

נמרודי - סחתיין על ההצטרפות לפורום

הנהדר הזה. מצטרפת למה שכתבו קודמותי. זה קשה בהתחלה, כי רואים במילה הכתובה "תורה מסיני". הקשיבו לאינסטינקטים שלכם, גם אם אתם הורים בדיוק שבוע. אני שולחת לך ולחנצ´ו את מס´ הטלפונים שלי במסרים, כדי שאם תרצו לשאול משהו, תוכלו מתי שבא לכם. באהבה, סיגל

nimsg

New member
תודה אנחנו פחות מבולבלים וחן גם

ישנה הלילה הרבה יותר טוב (מאשר בשבוע האחרון). סיגל תודה רבה. רק רציתי לשאול איזו שעה עדיפה 5:00 או 3:30 בלילה

לא מפחידים יונה ביין../images/Emo48.gif../images/Emo8.gif

יש בעיה - תתקשרו! הכי הרבה תקבלו את המענה הקולי שלי... אתם לא תהיו הראשונים שתשוחחו איתי, למשל מהמקלחת, או מהשירותים...

למעלה