שאלה האם ישראלים צריכים ויזה

gmgy

New member
כן! כן! כן!

אם רק לטיול, קוראים לויזה B2 והיא ניתנת די בקלות אם את מביאה הוכחה שיש לך עבודה או לימודים שקושרים אותך לארץ המוצא.

kisses

New member
אז אני צריכה ללכת לשגרירות ולבקש

טוב המון תודה

gmgy

New member
מחירים

כעיקרון זה עולה 65$. תבדקי באתר שלהם (אני יודעת שיש לשגרירות ארה"ב בבריטניה אתר), כתוב מה צריך להביא, בדרך כלל צריך להכין את הכסף מראש בצורת money order, אז שווה לבוא מוכנים.

uti

New member
חשוב לדעת לגבי ויזה!!!

החל מספטמבר 11, 2002 שונו נוהלי קבלת ויזה וגם לגבי הישראלים. כל מי שמוצאו ממדינות ערב וזה כולל ישראלים (גם הרמטכל עוכב 30 יום אוטומטית כיוון שנולד בעירק) הם לא עושים איפה ואיפה אם הוריך או את ממוצא מזרחי האשרה אוטומטית מתעכבת ב-30 יום. הבנתי שעכשיו הם צימצמו את מספר הימים ל"צברים" שהוריהם נולדו במדינות שונות, אבל בכל מקרה אם את מתכננת טיסה בקרוב כדי שקודם כל תטפלי בעניין הויזה כי זה לא פשוט כבעבר. (פעם סוכנות הנסיעות היתה דואגת לזה...) שיהיה בהצלחה!

gmgy

New member
רק סוכנות נסיעות!

המצב היום הוא שהשגרירות לא רוצה לראות ישראלים. אני לא יודעת איך המצב באנגליה, אבל בארץ הם ממש בודקים אם יש לך סיבה טובה לבוא בעצמך ולא לשלוח את החומר דרך סוכנות נסיעות (בהנחה שמדובר בויזת תייר). מבחינתם, אלא אם יש בעיה (ואז יקראו לך לראיון) הטפסים מדברים בעד עצמם. בפעם האחרונה שהייתי בשגרירות (לא לויזת תייר) היו לפני בתור שני בני 17 שממש שיקשקו כי לחבר טוב שלהם לא ניתנה באותו בוקר אפשרות להיכנס לשגרירות והוא נאלץ לדחות את הטיסה שלו.

למעלה