שאלה - האם יש בכרמיאל, חדרה,עפולה

שאלה - האם יש בכרמיאל, חדרה,עפולה

קריות עכו נהריה חנויות צמר טובות........... והאם ישנה מישהי פה שגרה באיזו עיר קטנה שאין בה חנות צמר נורמלית? אני רוצה בסתו הבא לפתוח חנויות לצמר אירי, ניו זילנדי, הולנדי ועוד ... צמר מיוחד ביבוא מיוחד וזה יעלה בערך במחירים של צמר טדי........שכחתי את הצרפתי כמובן.........שמריאטה מוכרת בשישים שקלים ל100 גרם אני אייבא את זה בחצי מחיר ואולי אפילו פחות

רבקה6

New member
תפתחי! יש כבר קליינטית אחת (אני..)

בחדרה ובפרדס חנה אין. אני מדגישה שוב - אין! חנות אחת נורמאלית לרפואה. יכ שתיים (אחת בפרדס חנה אחת בחדרה) אבל הן אפילו לא מתקרבות! למשהו נורמאלי. המבחר דל, המחירים בשמיים ושעות הפתיחה תלויות במצב הרוח של בעלות החנות.מעצבן, מרגיז ואפילו מקומם. נסיעה לחיפה עולה המון כסף וגם לת"א. יש דרישה. אין הענות של בעלי החנויות... תפתחי! (צריכה עובדת מסורה ונאמנה???) ר/

דניאל 116

New member
חנות צמר

מה עם רמת השרון, או השכונות הצפוניות של תל-אביב? יש סיכוי?

רמת השרון באה בחשבון - תל אביב

יש כבר דבר כזה שנקרא סלומה נדמה לי...... בתל אביב אפשר לחשוב יותר על חנות שכונתית יותר.........

88hentai88

New member
סלון סלומה

היא חנות של רטרו שנות השבעים, יש שם כל מיני דברים מעניינים משנות השבעים ומאחר שסריגה היתה מלכה אז, (וגם היום) , אז יש שם גם את זה. במבחר שלהן לא הרבה צמרים, אבל בטוב טעם, וקורסי סריגה בכל הרמות .

שרון - יש לי רעיון נהדר - בואו

נפתח מעגלי סריגה באזור תל אביב כמו שיש בירושלים. מי מוכנה לעזןר ולהרים כתף?

בוקר טוב שרון - אני חושבת על שרשרת

חנויות שיהיו מחוברת ביניהן דרך המחשב........יהיו כמה מחשבים מחוברים בכל חנות וחנות........כך שזה יתן הרגשה של ביחד.........אני אצטרך נשים שיודעות לסרוג טוב טוב........יהיה בית קפה קטן......ואת תעבירי סדנאות כל פעם במקום אחר תמורת תשלום כמובן
או שלחילופין תוכלי להעביר סדנאות ברשת על מסך גדול..........כך לא יהיה צורך לרוץ מחנות לחנות....... היום יש בנות שלא יכולות להגיע לסדנא באזור המרכז אבל אם היתה רשת כזו כולם היו יכולות לשבת בחנות ולהנות מהסדנא ...... אם עושים ניתוחים בזמן אמת אז את זה בטח אפשר

88hentai88

New member
אין בעיה ספי! מה שתגידי!

הרעיון נישמע מעולה , יפה מודרני ומאוד אינטימי. אני איתך!

בכייף - מה הכי מעניין אותך לעשות?

זה פרוייקט רציני שצריך להקים אותו מהיסוד. לי יש את הכסף והידע בהקמת עסקים כאלה אבל לא ממש מבינה בצמרים וסריגה .......

88hentai88

New member
אווווו זאת שאלה מאוד רצינית....

מה שאותי מעניין לעשות מעבר להדרכה והלימוד, שאני חושבת שהוא מאוד נחוץ כדי להמשיך לשמור על הגחלת וללמד מילדות ועד בגרות, אני רוצה להתמקד ברעיון של עיצוב הסריגה ולקחת אותו למקום אופנתי, לביש, נשי, סקסי, כל עונתי ומכיר. כמובן החזון שלי היה חנות אופנה של דברים רק סרוגים ברמה ובגימור מקצועי. כמובן לא רק שלי, אלא של כל מעצב\ת סורג\ת. זה מה שהכי מעניין אותי לעשות! בעיניין הצמרים וכל זה, אוכל לעזור לך, אני קצת מכירה מאיפה ואיך ואוכל לתת לך מעט אוריינטציה בנושא. =)

אחת החנויות יכולה להיות כזו - אחת

ויחידה שבה אפשר להשיג את העיצובים שלך........בנוסף לצמרים וקפה ועוגה תנהלי לך אותה כראות עינייך כי אני ואופנה אלו 2 דברים רחוקים מאוד.... צריך לחשוב על זה בגדול..........את גרה בירושלים לכן בטח תרצי את החנות שם?

88hentai88

New member
ממש לא בירושלים!

החנות כזאת רק בתל אביב ובמקום מאוד טוב ומרכזי. אני אשמח לעמוד בראש חנות כזאת, ממש תודה על האמון. ניראה לי שנצתרך להיפגש כדי לפתח את הנושא לעומק!

בשימחה - חנות בתל אביב זה דיי פשוט

כיכר המדינה למשל? או שחשבת על מקום אחר? אחרי פסח אני אהיה יותר חכמה לגבי המקומות שאני רוצה לפתוח בהן חנויות ואז אתחיל להיפגש עם אנשים שמתאימים לעמוד בראש כל חנות כזו......

ידעתי!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

זה מקום שכל השמנה והסלטא מגיעות מכל הארץ........... חגיגה אמיתית..............

אני חשבתי על חנויות קטנות ואייכותיו

שיקראו סריגקפה............צמר מהעולם, זול, אייכותי, והנשים יוכלו להציג את עבודותיהם ולמכור.......... חושבת יותר על האיכות מאשר על לעשות כסף..........משהו יחודי שיגביר את עיניין הסריגה ואכן אצטרך עובדת נאמנה בעצם הרבה עובדות נאמנות

דניאל 116

New member
חנות שכונתית

ספי, זה בדיוק מה שחסר פה באיזור של רמת אביב, חנות איכותית לצמר,אביזרי סריגה, כפתורים וכיו"ב, יאללה, בואי לכאן!.

למעלה