שאלה - האם יש בכרמיאל, חדרה,עפולה

../images/Emo20.gifהי דניאל אני מרמת אביב

ומוכנה לתמוך לתת כתף ולעזור ביוזמה הנפלאה שהועלתה כאן אשמח שתצרי קשר מלי ליאור

בוקר טוב - את מתכוון למרכז בטאגור?

פעם היתה שם חנות צמר - לפני שנים - יש לך מושג אם היא קיימת עדיין?

דניאל 116

New member
חנות שכונתית

כיכר המדינה זו לא שכונה, וסובלת מבעיות חניה, שעלולות להקשות, אבל יש את רמת אביב ג, רמ"א החדשה, הירוקה, תל ברוך, אפקה, צהלה, המשתלה וגם באיזור קרית שאול יש כל מיני עסקים קטנים של מעצבים למינהם, ודרך אגב החנות בבית מילמן, נסגרה כבר לפני שנים.

בכיכר המדינה היא חנות שונה

זאת תהיה חנות מיוחדת לעיצובים של שרון - אקסלוסיבית - בשאר המקומות יהיו חנויות קטנות אינטימיות לסריגה וקפה וכמובן צמר חוטים.........

עד כמה שהבנתי הקריות זה כמה מקומות

זאת אומרת קרית חיים וכאלה........איזו קיריה נמצאת במרכז כל הקריות? בפסח אהיה בצפון ואעבור להתרשם מכל מיני מקומות שהבנות פה חושבות שזה מקום טוב..........

10הילה10

New member
יוזמה מבורכת../images/Emo45.gifבתור אחת שגרה

בפריפריה אני חושבת שזה רעיון מעולה... עומדת לרשותכם ולעזרתכם

KUKACC

New member
מה זה פריפריה -באר שבע זה

חוץ לארץ

בדרום חסר מאד

בערד יש חנות שפתוחה פעם בשבוע. בבאר שבע יש חנות אחת. מה דעתך על ערד?

אכן מקום נפלא

התשובה לא פשוטה אבל בעקרון נראה לי שמרכז העיר אבל יש התפתחויות שצריך לעקוב אחריהם. עד כמה את רצינית?

את מידת הרצינות שלי תדעי רק שהחנויו

יפתחו
אני מכירה קצת את ערד.........ואעשה בה עוד סיבוב לחוש את המקום יותר.........

tatia

New member
זה חלום שלי...אם הייתי זוכה בלוטו

הייתי פותחת כזה מקום:))) בכל מקרה אם תצליחי להביא צמר -צמר במחירים סבירים כולנו נקנה!!, אני מכרמיאל, יש לנו חנות טובה, עם מבחר גדול, אבל הצמרים מיוחדים הם די יקרים, כי הוא עובר הרבה ידיים עד שמגיע לחנות(סוכנים, יבואנים וכו'ל)

דווקא חשבתי על כרמיאל כי זה מקום

גדול ומרכזי..........אני לא אתחרה עם החנות הקיימת אני אביא צמרים שלי ולא אמכור את הצמרים שיש אצלם..........ומאחר וכרמיאל היא דיי גדולה אפשר לעשות את החנות בצד אחר של העיר.........אהיה שם בדרך לגולן בפסח אסתובב ונראה..........

tatia

New member
אם תהיי כאן../images/Emo24.gif , בשמחה אעשה לך

סיור בעיר, אפילו אקח כמה שעות חופש מעבודה( אם אעבוד באותו יום)!!!

למעלה