שאלה - האם יש בכרמיאל, חדרה,עפולה

georiga

New member
מתנדבת לעזור בחנות שכזו וגם יש לי

ניסיון רב שנים ביבוא, אם את מחפשת עובדת גם בתחום הזה

אני אשמח לכל אחד שיכול לתרום

והידע שלו............היכן את גרה? אני אצטרך אשה שתבקר בכל מיני מקומות בעולם ותחפש צמרים מיוחדים...זה יהיה בעצם תפקידה.........

רבקה6

New member
אבל אנחנו נזקקים!!!

באזור שלך יש מלא חנויות צמר. ומה איתנו אנשי הפרובינציה? שוכני הביצות??...לנו לא מגיע? אם דוקרים אותנו עם מסרגה דו צדדית-לא נזעק? אם מדגדגים אותנו עם חבילת צמר (רצוי אנגורה...) לא נצחק??? ספי - הפנים לפריפריה!!! ר/

88hentai88

New member
../images/Emo6.gif מקסימום

ספי תעשה רשת חנויות ובזאת אף אחת לא תקופח חחח

טולי 321

New member
יש בכרמיאל חנות "צמר לוצי".

יש בכרמיאל חנות ממש ממש טובה ולא יקרה שקוראים לה צמר לוצי עם מבחר גדול של צמרים (גם כבשים,גם גמלים וגם סיבים) ולא רק צמרים אלא גם כל מיני חוטים ואביזרים לעבודות יד. שמעתי שעכשיו הם מוכרים גם חוטים לקיץ ואפילו כובעים.

אני לא רוצה לקחת את פרנסתם של

חנויות אחרות........כי המטרה שלי היא לא מטרה של לעשות כסף אלא מטרה של באמת לבנות קומונה של סריגה, מקום אינטימי, אני אהיה בצפון אעבור שם.............

שלום ספי !

גנבת לי את הרעיון. אני מורה שיוצאת בשנה הבאה לשנת שבתון- ומה שעוזר לי להחזיק מעמד זה החלום על חנות הצמר שאפתח בספטמבר, באזור המרכז. אם החנות תצליח לא אחזור להוראה. לא חשבתי על יבוא צמרים- אלא על הרעיון של סריגה ובית קפה שאפשר לשבת בכיף ולא למהר, לסרוג תוך כדי, לקבל הוראות ולהעזר באנשים שיושבים שם, לקנות צמר ואביזרי סריגה וכד'. בעלי תומך בי ומפרגן לי- ואשמח לעשות שיתוף פעולה איתך או עם כל אחת אחרת מהפורום שיש לה מה להציע.

מירה - מי את? האם נפגשנו במפגשים

בלוד? נדמה לי שכן.איפה את גרה ? ומה החלום שלך ?

היי רותי - היכן במרכז את רוצה לפתוח

את החנות? אם תפתחי חנות כזו פשוט נצרף אותה לרשת המחשבים ששאר החנויות יהיו מחוברות ואתן לך צמרים שאביא ותוכלי למכור בכייף.......באזור שלך פשוט לא אפתח חנות כזו......אשמח לשיתוף פעולה...........

מה דעתך על הדרום?

אני מוכנה להרתם בדרום זה נראה רעיון מצויין. הדרום חסר מאד מהבחינה הזו.

הדרום הוא מובן מאליו - בבאר שבע

דימונה ומצפה רמון כמובן...........אלא אם יש מקומות אחרים שאני לא יודעת......אשמח לשמוע

למעלה