שאלה - האם יש בכרמיאל, חדרה,עפולה

ספי, את הולכת הרבה יותר גדול ממה ש

חשבתי, אבל הרעיונות שלך נראים לי מאוד. אני גרה בראש העין ורציתי לפתוח חנות באזור הזה- כי אין פה בסביבה חנות. אבל בעלי אמר שזה לא מקום טוב ועדיף לחפש מקום יותר מרכזי- כמו תל-אביב למשל. אני דוקא חשבתי על מקום צדדי יותר ולא סואן- שאין בעיות חניה, ואפשר לפתוח גם בערב לחוגים. אבל עם זאת גם מרכזי שאנשים גם יעברו במקרה ויראו וירצו להכנס. לפי התאור שלך את חושבת על רשת- יש לך מימון לחלום הנפלא הזה ? בכלל אני חושבת שכדאי שנדבר. האם תהיי במפגש ביום ראשון ?

בוקר טוב רותי -לא מכירה את ראש העין

אבל אני יודעת שבשנים האחרונות היתה שם תנופה עצומה של בניה והיתה זרימה של זוגות צעירים למקום, אחת הסיבות שהמקום פורח היום זה כנראה בגלל הרכבת......תקני אותי אם אני טועה............ אכן אני רוצה לפתוח רשת כי כך תפתח האפשרות של עבודה להרבה נשים וכל מה שמסביב..........ורק כך אניחושבת שאפשר יהיה להחדיר את הסריגה בצורה אדירה יותר ממה שהיא היום........ המימון הוא החלק הקל בפרוייקט הזה........ אני לא אהיה במפגש לצערי........אבל אצור קשר...........על מנת לשמוע יותר להכיר יותר את האזור שלך............

haya53

New member
חנות צמר

אצלינו במוצקין יש רק חנות אחת שמוכרת צמרים והשאר מוכרים כל מיני עבודות ישד ומחזיקים גם צמר אבל בלי הוראות סריגה.

haya53

New member
קריה מרכזית

לדעתי כל הקריות תהיינה טובות אבל לפי שאני רואה אז אצלינו במוצקין אבל שייך איפה בדיוק . את צריכה להגיע לעשות סיבוב ולבדוק לבד את השטח.

haya53

New member
בהצלחה

בהצלחה וכשתמצאי תעדכני אותי מה עשית בנידון אולי אהיה הלקוחה הראשונה שלך.

iris3111

New member
היי ספי האם לוד נחשבת לפרובינציה?

ובכן אשמח לעזור ולתת יד, כתף ואפילו רגל ( חה חה) וברצינות בלוד אין חנויות מה שיש זו חנות מתנות שיש שם כמה שקיות צמר ..אהה.. ועשיו זו גם חנות צילום כי הבעל היצטרף. ואין שם מבחר ואין שם הדרכה כי המוכרת בעצמה לא יודעת ליסרוג... היא מחכה שאני אגיע.... כן ברמלה היתה חנות וניסגרת מחר ב-1 לאפריל הסבא יצא לפנסיה. אם באמת ניראה לך האזור אשמח לעזור כאמור.

לצערי אני לא ממש מכירה את לוד

ורמלה אבל אקח את המקומות האלה בחשבון............ היכן יש יותר תרבות סריגה רמלה או לוד? האם הנשים יגיעו מרמלה ללוד או ההיפך או שרצוי 2 חניות נפרדות?

iris3111

New member
אני מכירה את לוד ואני יודעת שכאן יש

יש תרבות סריגה בכל אופן ממעגל החברות שלי והקשישות שאיתן אני עובדת. את רמלה אני כמעט ולא מכירה המרחק הגאוגרפי ביננו מאוד קטן. הלודאים עושים קניות ברמלה וההיפך.

iris3111

New member
בהצלחה בכלל לכל הפרוייקט המבורך

שאת רוצה לפתח. מחזיקה לך אצבעות.

רעיון אדיר מאחלת לך בהצלחה

לגבי חנויות ידוע לי כי בעכו יש חנות אחת שמוכרת צמר של טדי. בנהריה ממה שדיברו כאן הבנות יש את טיטלמן ועוד חנות נדמה לי. בקרית מוצקין יש את החנות חוט של חן וחיון אומנויות. נדמה לי שגם בקרית ים יש שני חנויות מעבר לזה לא ידוע לי.

ברור הרי בשביל עסק כזה

צריך לשקול ולבחון את כל האפשרויות. כשתהיה באזור תיצרי קשר אם אוכל לעזור בשמחה. מה שעוד רציתי להוסיף הוא שעל הכביש הראשי בסוף קריית ביאליק יש מבנה גדול למכירה או השכרה. יש לו כמה יתרונות ראשית הוא על הכביש הראשי ולכן הגישה אליו נוח יש גם מקומות חנייה, המבנה הוא ממש גדול בעברו היה סופר. אני כבר מזמן שמתי עליו עיין לאיזה עסק (בהתחלה חשבתי משחקיה לילדים משהוא בכיוון בגלל שהוא גדול וסגור) אבל מחוסר תקציב וחוסר התעניינות מצד המשפחה ירדתי מהנושא. כמה שידוע לי בקריית ביאליק אין חנות צמר. וגם המקום הוא דיי מרכזי מצד אחד ביאליק והמצד השני מתחילה קרית מוצקין. גישה נוחה גם לעכו וגם לאלו שבאים ממקום אחר. כשתבואי לאזור בידקי מקום זה גם. אולי יתאים לך ואולי לא אבל שווה בדיקה

תודה - אני בפסח אסייר באזור אבל

ברגע שאחליט המתווך יבדוק היכן יש ואז אבוא שוב כדי לראות מקומות ספציפיים........

למעלה